Az milyen, amikor a Wizz, a Ryan az IAG-vel összefog? 

Az International Airlines Group (IAG), a Ryanair, az easyJet és a Wizz Air panaszt nyújtottak be az Európai Bizottságnál Franciaország ellen, mivel a francia légi irányítók sztrájkjai korlátozzák az EU-n belüli mozgás szabadságának alapvető elvét - közölte kedden a Wizz Air.
Javította anyagi helyzetét az IAG

Javította anyagi helyzetét az IAG 

Jelentősen javította anyagi helyzetét a harmadik negyedévben az előző évihez viszonyítva az International Airlines Group (IAG).
Új olcsó légitársaság repül Európából Amerikába

Új olcsó légitársaság repül Európából Amerikába 

A British Airways anyacége, az IAG új, hosszú távú járatokat üzemeltető légitársaságot indít barcelonai székhellyel. A Level tervezett járataira a Vueling gépei is ráhordanak majd. 

Jó évet zárt az International Airlines Group 

Csökkenő árbevétel mellett 30 százalékkal javította adózott eredményét az előző évihez képest a 2016-os évben az International Airlines Group.

Tarolt az IAG augusztusban 

Európa három nagy hálózatos légitársasági csoportjából csak a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus tulajdonosa, az International Airlines Group (IAG) tudott több utast szállítani az idén augusztusban az előző évihez képest - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi statisztikából.

Csak az IAG utasforgalma nőtt júliusban 

Csak az International Airlines Group (IAG) légitársaságai, a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus növelte utasforgalmát júliusban a tavalyihoz képest, a Lufthansa és az Air France-KLM csökkenésről számolt be.

Az IAG jobban, az Air France-KLM és a Lufthansa rosszabbul zárta a júniust 

Eltérően teljesítettek júniusban Európa legnagyobb hálózatos légitársasági csoportjai, az Air France-KLM-mel és a Lufthansával kevesebben, az International Airlines Group (IAG) légitársaságaival többen utaztak a nyár első hónapjában.

Csökkent a Lufthansa-csoport utasforgalma 

Vegyes utasforgalmi teljesítményt nyújtottak Európa legnagyobb hagyományos légitársaságai áprilisban az előző év negyedik hónapjához képest: az Air France-KLM és az International Airlines Group (IAG) növelte utasai számát, a Lufthansa-csoport cégeivel viszont kevesebben repültek.

A Lufthansa rosszabbul, az IAG jobban teljesített novemberben 

Változó teljesítményt nyújtottak Európa fő hálózatos légitársaságai novemberben, jelentősen csökkent a Lufthansa, stagnált az Air France-KLM és nőtt az International Airlines Group (Aer Lingus, British Airways, Iberia) utasainak száma tavaly novemberhez képest - derül ki a cégek honlapján közölt utasforgalmi statisztikákból.

A British Airways hosszú távú útvonalaira indíthat ráhordó járatokat a Ryanair 

Miután a Ryanair bejelentette, hogy ráhordó járatok indítását tervezi, máris megkezdődtek a tárgyalások a British Airways, az Aer Lingus és az Iberia légitársaságokkal.

Töretlenül növekszik az európai légitársaságok utasforgalma 

A hagyományos légitársasági csoportok közül az International Airlines Group, a fapadosok közül pedig a Ryanair utasforgalma nőtt a legdinamikusabban.

Jelentősen javított adózott eredményén az International Airlines Group 

Negyven százalékkal javította adózott eredményét a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest a British Airways, az Iberia és a diszkont Vueling anyavállalata, az International Airlines Group (IAG).

Idén először csökkent a Lufthansa utasforgalma 

Eltérően teljesítettek Európa legnagyobb hálózatos légitársaságai szeptemberben, az International Airlines Group (British Airways, Iberia) és az Air France-KLM növelte utasszámát, míg idén először csökkent a Lufthansa ügyfeleinek száma - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi statisztikából.

Háromszoros nyereségnek örülhet az International Airlines Group 

Megháromszorozta adózott nyereségét az első fél évben 2014 első hat hónapjához viszonyítva a British Airways, az Iberia és a diszkont Vueling légitársaság anyavállalata, az International Airlines Group (IAG) - közölte a cég honlapján pénteken nyilvánosságra hozott üzleti jelentésében.

Csökkent az Air France-KLM, nőtt a Lufthansa és az IAG utasforgalma 

Csökkent az Air France-KLM, nőtt a Lufthansa-csoport és az International Airlines Group (IAG) légitársaságainak utasforgalma áprilisban az előző év azonos időszakához képest - derül ki a légitársaságok által közzétett statisztikákból.

Kevesebb utas a Lufthansánál, több az Air France-KLM-nél és az IAG-nál 

Kevesebb utast szállítottak márciusban a Lufthansa csoport légitársaságai, az Internatinal Airlines Group (British Airways, Iberia, diszkont Vueling) és az Air France-KLM viszont növelte utasforgalmát az év harmadik hónapjában - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett statisztikákból.

Februárban is az IAG tarolt utasszám-növekedésben 

Vegyesen alakult a legnagyobb európai hálózatos légitársaságok utasforgalma februárban, az International Airlines Group (British Airways, Iberia, Vueling) növelte utasai számát, az Air France-KLM teljesítménye nem változott, míg a Lufthansa-csoport (Lufthansa, Germanwings, Swiss, Austrian) járataival kevesebben utaztak az egy évvel korábbihoz képest.

Eredményes évet zárt az International Airlines Group 

Növelte 2014-ben árbevételét és adózás utáni nyereségét 2013-hoz képest a British Airways, az Iberia és a diszkont formában működő Vueling légitársaság tulajdonosa, az International Airlines Group (IAG).

Utasforgalom-növekedésben az IAG a januári nyertes 

Több utast szállított januárban 2014 első hónapjához képest az Air France-KLM és a International Airlines Group (British Airways, Ibera, Vueling), a Lufthansa-csoportnak viszont kevesebb utasa volt - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi adatokból.

Szerényen nőtt a hagyományos európai légitársaságok forgalma tavaly 

Az International Airlines Group (IAG) légitársaságai, a British Airways, az Iberia és a diszkont Vueling, valamint az Air France-KLM növelte utasai számát decemberben, míg a Lufthansa-csoportnak a sztrájkok miatt csökkent a forgalma - derül ki a társaságok honlapján közölt utasforgalmi statiszikából.

Novemberben hasított a legtöbb európai légitársaság 

Több utast szállítottak Európa legnagyobb  légitársaság-csoportjai novemberben az előző év azonos időszakához képest, de a teljesítmény eltérő: a British Airways és az Iberia jelentősen, az Air France-KLM és a Lufthansa csak minimális mértékben növelte utasai számát - írja az MTI.

Javította pénzügyi eredményét az IAG légitársasági csoport 

Javította pénzügyi teljesítményét az International Airlines Group (IAG) a harmadik a negyedévben a pénteken nyilvánosságra hozott pénzügyi jelentés szerint.

Nyereségessé vált az IAG-csoport az első félévben 

Nyereségessé vált az International Airlines Group (IAG) 2014 első felben a tavaly első fél évi veszteséges működés után, miután a British Airways-t, az Iberiát és a Vuelinget magában foglaló cégcsoport jelentősen növelte árbevételét.

Jól jártak a januárral az európai hagyományos légitársaságok 

Több utast szállítottak Európa legnagyobb klasszikus (full service) légitársaságai januárban az egy évvel korábbi szinthez képest, a legjobban az International Airlines Group (IAG) légitársaságai, a British Airways, az Iberia és a Vueling teljesítettek.

Tömeges leépítés az Iberiánál 

A tulajdonos IAG bejelentette, hogy 4500 munkahelyet szüntet meg az Iberiánál egy átfogó szerkezetátalakítási program keretében.

Rástartoltak a Bmibaby helyére 

Még le sem állt a Bmibaby, a Monarch és a Ryanair azonban máris készen áll, hogy kitöltse a járatkiesések okozta űrt.

Szeptembertől leáll a Bmibaby 

Szeptembertől nem repül tovább a Bmibaby légitársaság, amelynek néhány járata már a jövő hónapban leáll, jelentette be a társaság új tulajdonosa, az IAG csütörtök délután.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!