És aki idén a KAP (Káli Art Park) díját kapta...

És aki idén a KAP (Káli Art Park) díját kapta... 

A Káli Art-Park (KAP) a tavalyi év rendhagyó, magánmecenatúrára épülő pályázati felhívás sikerén felbuzdulva ismét újabb pályázatot hirdetett kortárs magyar képzőművészek számára. Szerdán kihirdették az eredményt, mutatjuk a győztes pályamunkát.
Szoborpark, Magazinnal

Szoborpark, Magazinnal 

A Balaton-felvidéken található Köveskál két új izgalmas élménylehetőséggel gazdagodott egymás közvetlen szomszédságában. És egyik sem a divatos és nagyon trendi gasztrós, wellness-es pihenéses vonalhoz tartozik, hanem igazi kulturális kikapcsolódást jelent.

Nőnapra női borászok 

Nem egy megszokott borvacsora lesz a Köveskál Káli Art Inn-ben március 5. szombaton. Ez alkalommal ugyanis nem csak a borok és a finom falatok, hanem a készítőik is központi szerepet kapnak. szeretnénk figyelmet fordítani. A borvacsorákon általában nincs lehetőség személyes ismeretséget kötni a borok készítőivel, mosta azonban, szűk, baráti körben ismerhetkedhetünk meg velük.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!