„A desztináció egyediségének és az árualap minőségének köszönhető”

„A desztináció egyediségének és az árualap minőségének köszönhető” 

Interjú Kerekes Gáborral, az ETI magyarországi irodavezetőjével.
ETI-tél: heti két járattal Hurghadára Budapestről

ETI-tél: heti két járattal Hurghadára Budapestről 

A sikeres nyár után, a téli szezonra az Air Cairo mindkét menetrendszerinti Budapest-Hurghada járatán lekötötte a helyek többségét az Express Travel International, így hetente akár 240-250 személy kiutazására is van lehetőség, szerdán és vasárnap. A járatok szépen telnek, az árak kedvezőek, beleértve a téli ünnepi időszakot is – közölte lapunkkal Kerekes Gábor irodavezető.

Öt év után újra van egyiptomi charterjárat Debrecenből 

Ismét van nyári repülőjárat Debrecenből Egyiptomba: az első gép pénteken szállt fel a cívisváros légikikötőjéből, fedélzetén száz utassal - közölte az MTI-vel a Debrecen Airport járatfejlesztési igazgatója.A járatot az Express Travel International bérli. 
Elindult az ETI első charterjárata Romániából

Elindult az ETI első charterjárata Romániából 

Június 21-én telt házzal szállt fel a kolozsvári repülőtérről az Express Travel International első romániai indulású charterjárata.
ETI: már heti három indulás Hurghadára

ETI: már heti három indulás Hurghadára 

Pénteken, június 16-án üzembe állt az Air Cairo harmadik menetrendszerinti Budapest-Hurghada járata, melyen - hasonlóan a másik kettőhöz - az ETI kötötte le a helyek kétharmadát.
ETI-szezonkezdet: jöhet a Sharm el Sheikh-i járat és a Debrecen-Hurghada charter

ETI-szezonkezdet: jöhet a Sharm el Sheikh-i járat és a Debrecen-Hurghada charter 

Június közepétől két fontos újdonsággal rukkol elő az Express Travel International (ETI): nagy esély van arra, hogy sikerrel elrajtoljon jó pár év szünet után az első közvetlen charterjárat Sharm el Sheikh-re (dobbantás nélkül), illetve Debrecenből a szintén közvetlen Hurghada-járat. A részletekről Kerekes Gábor irodavezetőt kérdeztük.
Heti öt járatot tervez Egyiptomba az idén az ETI

Heti öt járatot tervez Egyiptomba az idén az ETI 

A tavalyi sikerek után további utasszám-növekedésre számít az idén az Express Travel International, amely a nyári főszezonban öt járatot tervez indítani Magyarországról a Vörös-tenger partjára.

Közel tíz százalékos növekedés Magyarországról 

Bő két esztendeje, amikor a német alapítású, idén nagykorúvá lett, Egyiptom-specialista és Ausztriában piacvezető ETI (Express Travel International) megjelent hazánkban, sokan üdvözölték a közkedvelt Red Sea Hotels lánc újbóli magyarországi értékesítésének lehetőségét. Azóta eltelt három nyári szezon és az ETI megszilárdította a helyét a piacon. Az idei szezon alakulásáról és a jövő terveiről beszélgettünk Martin Hafnerrel, az ETI csoport közép-európai vezérigazgatójával és Kerekes Gáborral, a cég budapesti irodavezetőjével.
ETI: nő az érdeklődés Egyiptom iránt

ETI: nő az érdeklődés Egyiptom iránt 

Nehezen indult az idei szezon az ETI-nél, de a nyár közepétől beindultak a foglalások. A tervek szerint télen is közlekedik majd heti egy járatuk Egyiptomba. 
Elindult az ETI második egyiptomi charterlánca

Elindult az ETI második egyiptomi charterlánca 

A tervek szerint október közepéig közlekedik az ETI második, csütörtöki egyiptomi charterlánca.

Grillpartival nyitotta meg a szezont az ETI 

Szezonnyitó grillpartit szervezett június 24-én az Express Travel International Tahitótfaluban, a Bodor Majorban. 

ETI: május elején indul az első egyiptomi charterjárat 

A magyar utazóközönség a globális bizonytalanság miatt a telet és a tavaszt charterjáratok nélkül volt kénytelen elviselni, májusban viszont várhatóan több üdülőjárat is elindul végre, az elsők között az ETI egyiptomi chartere.

Bíztató szezonkezdet, bővülő kínálat az ETI-nél 

Május elején indul az ETI első egyiptomi charterjárata Budapestről, bécsi indulással pedig egy sor, a magyar piacon újdonságnak számító repülős desztináció válik elérhetővé, például az olaszországi Szardínia és Calabria, vagy a bulgáriai Várna.

Új irodavezető az ETI-nél 

Andreas Hamorszky, az ETI magyarországi country managere megköszönve partnereinek az eddigi együttműködést, búcsúzik a turisztikai szakmától és mostantól zenei pályafutására koncentrál.

Új kollégával hódítja meg a román piacot az ETI 

Bővül az Express Travel International csapata.

Majdnem megmásztam a Kilimandzsárót 

Szerzőnk egy jótékonysági akció keretében Afrika legmagasabb hegyén, a Kilimandzsárón járt. Hogy mit látott a nem kevés kitartást igénylő, ugyanakkor relatíve könnyűnek tartott túra során, és végül miért nem sikerült a csúcs meghódítása, az kiderül cikkünkből.

Új kollégával bővült az Unitravel csapata 

Új kollégával bővült az Unitravel csapata
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!