Ezekkel sajnos kevésbé vannak tisztában az utasok

Ezekkel sajnos kevésbé vannak tisztában az utasok 

Van, aki csak a bojkottból értene? Őszinte és erőteljes vélemények légitársaságokról, a légi utasok jogairól és a fogyasztóvédelem lehetőségeiről a MUISZ panelbeszélgetésén.

Ha Dömösön vagy, hívd a révészt! 

Hiánypótló járatot indított újra a Mahart a Dunakanyarban.
Megnyílt a jövő látogatóközpontja a Millenárison

Megnyílt a jövő látogatóközpontja a Millenárison 

Megnyílt az Elektromobilitás Látogatóközpont kedden Budapesten a Millenáris B épületében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával létrehozott bemutatóterem az elektromos autózást mutatja be kipróbálható eszközökkel és szemléltető elemekkel.

Minden keddi budapesti járatát törölte az Air France 

Az Air France dolgozók munkabeszüntetése miatt minden keddi budapesti járatát törölte a légitársaság - derül ki a Budapest Airport járatinformációs rendszerének adataiból.

Szépen kérj és megadatik! 

Egy egykori légi utaskísérő megosztotta tapasztalatait az ülőhely csereberéről.

Szabad egy táncra? Ja, és a villamosjegyét! 

Társasági rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas bulivillamos fog várhatóan már az idén ősszel közlekedni Prágában - jelentette a cseh sajtó.

Németországból irányították reptereink légiforgalmát 

Sikeres volt a helyszíntől független online légiforgalmi irányító rendszer tesztelése - közölte a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. hétfőn.
Veszteséggel zárta 2017-et az Air France-KLM

Veszteséggel zárta 2017-et az Air France-KLM 

Veszteséggel zárta 2017-et az Air France-KLM légitársasági csoport, mert új nyugdíj-megállapodást kötött a holland hajózó személyzettel.
Bekékül a Lufthansa

Bekékül a Lufthansa 

A Lufthansa két nagyszabású rendezvényen mutatta be új, modernizált márkaarculatát ügyfeleinek és dolgozóinak a frankfurti és a müncheni légi csomópontokban február 7-én, szerdán.

Hogy még több bringás legyen Pesten 

Megújította együttműködési megállapodását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Magyar Kerékpáros Klub, hogy tovább növeljék a kerékpárral közlekedők arányát.

Nőtt a légiáru-forgalom is, de a gépek kihasználtsága alacsony 

A fellendülő kereskedelemnek köszönhetően globálisan 9 százalékkal nőtt az árutonna-kilométerben mért légiáru-forgalom tavaly, a megelőző évi 3,6 százalékos ütem kétszeresénél is gyorsabban, az iparágban azonban továbbra is gondot jelent a járatok alacsony kihasználtsága - derül ki a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) csütörtöki, MTI-hez eljuttatott kimutatásából.

Kihasználtsági rekord a kereskedelmi légi járatokon 

A kereskedelmi légi járatok kihasználtsága 2017-ben minden eddiginél magasabbra, átlagosan 81,4 százalékra emelkedett globálisan, az értékesített utaskilométerben mért teljesítmény pedig 7,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) csütörtökön.

Szuperbiztonságos a Liszt Ferenc reptér 

Kiválóan megfelelt a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér az Európai Bizottság biztonsági ellenőrzésén.

Már hét rendszámot vontak be a fokozott taxis ellenőrzések során 

A szakemberek több mint tíz esetben szabták ki a maximális, 600 ezer forintos bírságtételt szabálysértő taxisokra, jellemzően az érvényes engedélyek hiánya miatt. 

Ismét megnyitotta kapuit az Aeropark 

A pünkösdi hétvégén már megnyitotta kapuit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található szabadtéri repülőgép múzeum, a közkedvelt Aeropark. A parkolók bővítése miatt végrehajtott költözés nagy előnyére vált a kiállításnak, egy sor újdonság mellett tisztább és kellemesebb környezet várja a látogatókat. 

Az eltűnt egyiptomi gép roncsai kerülhettek elő 

Izrael egyik strandjánál partra sodródott néhány olyan roncsdarab, amely nagy valószínűséggel a májusban a Földközi-tengerbe zuhant egyiptomi repülőgépről származik - értesült a The Times of Israel című angol nyelvű internetes hírújság pénteken.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!