Németországi marketingkampány indult 

Két hete indult el az a keletnémet Légi Marketing Alap (LMA) kampány, amelynek alapjait a Salamon Reisen, a részt vevő kelet- és nyugat-magyarországi szállodák, valamint a Magyar Turizmus Zrt. összefogása biztosítja.

Új légi járatok Magyarországra 2012-től? 

Az elmúlt hónapokban új, Magyarországra irányuló légi járatok indításának lehetőségéről folytatott tárgyalásokat a Magyar Turizmus Zrt. a Budapest Airport Zrt. és a FlyBalaton képviselőivel közösen.

Jövőre visszatérhet a Ryanair 

Hosszú távú együttműködésre készül az MT Zrt. a Ryanairrel - közölte a Turizmus Online-nal a Magyar Turimzus Zrt.
Budapestre repült először a Jet2.com új gépe

Budapestre repült először a Jet2.com új gépe 

Vadonatúj Boeing 737-800 új generációs gépet állított szolgálatba elsőként a budapesti járaton a leeds-i központú Jet2.com.

Mit tesz a Légimarketing Alap? 

Szárnyal - derül ki a Magyar Turizmus Zrt. Turizmus Online-nak eljuttatott közleményéből. Lássuk, valóban így van!
Közösen csábítják hazánkba az új légitársaságokat

Közösen csábítják hazánkba az új légitársaságokat 

Jövőre és 2012-ben európai és közel-keleti járatokkal, ezt követően ázsiai és észak-amerikai útvonalakkal tervezi bővíteni kínálatát a márciusban új részleggel bővülő Budapest Airport. Az új légitársaságok idecsábításában, valamint a járatok megtöltésében stratégiai együttműködésre léptek a Magyar Turizmus Zrt.-vel.
A turizmus a kormány sikerágazata lesz

A turizmus a kormány sikerágazata lesz 

Az Orbán-kormány ismét a helyén kívánja kezelni a turizmust - szögezte le mai sajtótájékoztatóján Bánki Erik, a Fidesz szakpolitikusa, az Országgyűlés Sport- és Turizmus Bizottságának elnöke.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!