Maláj utasszállító - százmilliókra rúgnak euróban a holland kormány  költségei

Maláj utasszállító - százmilliókra rúgnak euróban a holland kormány költségei 

Eddig több, mint 166 millió eurót költöttek a Kelet-Ukrajna felett 2014-ben lelőtt maláj utasszállító repülőgép tragédiájával kapcsolatos ügyek kezelésére.
A Viktória-tóba zuhant egy utasszállító Tanzániában

A Viktória-tóba zuhant egy utasszállító Tanzániában 

A rossz idő miatt a tanzániai Viktória-tóba zuhant egy utasszállító repülőgép vasárnap nem sokkal a leszállás előtt az északnyugati Bukoba városában, közölte a rendőrség. Egyelőre nem lehet tudni, hányan vesztették életüket.  
Szándékosan vezethették a földnek a márciusban lezuhant kínai gépet

Szándékosan vezethették a földnek a márciusban lezuhant kínai gépet 

Az ügy a mostani információk alapján kísértetiesen hasonlít a Germanwings járatának 2015-ös incidensére - írja az AIRportal.hu.
Lezuhant egy belföldi utasszállító repülőgép Dél-Kínában

Lezuhant egy belföldi utasszállító repülőgép Dél-Kínában 

133 utas ült a fedélzetén.
Lezuhant egy indonéz fapados

Lezuhant egy indonéz fapados 

A Jáva-tengernél, pár perccel a felszállás után, eltünt a légiirányítás radarjáról a Sriwijaya Air Borneó szigetére tartó Boeing 737-500 típusú repülőgépe.

Lezuhant egy ukrán utasszállító Iránban 

Lezuhant az Ukraine International Airlines (UIA) Boeing 737-800-as repülőgépe a teheráni Imam Khomeini Nemzetközi Repülőtér közelében. A Kijevbe tartó járat fedélzetén 167 utas és 9 fős személyzet utazott, a katasztrófát senki nem élte túl - értesült az AIRportal.hu.

A tengerbe zuhant egy utasszállító gép Indonéziában 

A tengerbe zuhant hétfőn Indonéziában egy belföldön közlekedő utasszállító repülőgép 189 emberrel a fedélzetén - közölte az indonéz katasztrófavédelem vezetője. A hatóságok tájékoztatása szerint 178 felnőtt, két gyerek és egy csecsemő utazott a személyzet mellett.

A hegyeknek csapódott egy utasszállító Iránban 

Irán Polgári Légiközlekedési Hatósága szerint mind a 66 ember, az utasok és a repülőgép fedélzetén lévő személyzet is a baleset áldozata lett. A gép Teheránból indult, és Yasuj felé tartott, amikor a Dena-hegyen, Semirom város közelében, az Isfahan tartományban lezuhant -írta meg a haaretz.com. 

Egy hétig kutattak az orosz gép roncsai után 

Befejeződött a vizsgálat a február 11-én Moszkva közelében lezuhant utasszállító repülőgép tragédiájának helyszínén - közölte vasárnap a rendkívüli helyzetek oroszországi minisztériuma.

A Germanwings lezuhant gépének minden utasát sikerült azonosítani 

Befejezték a francia Alpokban történt légikatasztrófa áldozatainak azonosítását - közölte kedden a Germanwings német légitársaság lezuhant repülőgépének ügyében indított vizsgálatokat vezető marseille-i ügyészség.

A szerencsén múlt, hogy nem lett sokkal nagyobb a baj 

A majdnem üres tanktól kezdve, a földhöz csapódó és a gépet lassító farokrészig, számos szerencsés tényező játszott szerepet abban, hogy az Asiana Airlines szerencsétlensége nem lett sokkal nagyobb katasztrófa, írja a Skift, amely biztonsági szakemberekkel közösen vizsgálta a légitársaság landolás közben lezuhant gépének esetét. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére