Füstölgő bájitalok, kígyós-békás fagylalt shake és vajsörös forró csoki

Füstölgő bájitalok, kígyós-békás fagylalt shake és vajsörös forró csoki 

A SUGAR! a fentieken kívül nyolcféle süteménnyel és kétféle menüvel varázsolja el az édességimádókat e héten péntektől vasárnapig.
Egy falatnyi zene: megnyílt a Café Liszt

Egy falatnyi zene: megnyílt a Café Liszt 

Ízekben „megszólaló" zenét alkotott a Chez Dodo az Aria Hotel étterme számára.
Mascarponés-bazsalikomos macaronnal lett ezüstérmes a Four Seasons

Mascarponés-bazsalikomos macaronnal lett ezüstérmes a Four Seasons 

A Four Seasons Gresham Étterem macaronkülönlegessége ezüstérmet nyert a március 20-án, Budapesten harmadik alkalommal megrendezett Macaron Napon.
Macaron nap Paris Budapest módra

Macaron nap Paris Budapest módra 

Március 20. édesebb nem is lehetne. A Macaron napra a Paris Budapest étterem idén is számos különlegességgel érkezik. Jeremy Cayron, a Paris Budapest étterem francia séfje és cukrász csapata olyan kihagyhatatlan újdonságokkal érkezik majd a rendezvényre, mint a Macaron glacé vagy a Paleo macaron.

Nem csak macaron-függőknek 

De mindenkinek, aki szereti a jó fajta cukrász portékát.
Egymillió vendég, 400 ezer croissant, húsz tonna liszt

Egymillió vendég, 400 ezer croissant, húsz tonna liszt 

1918-as megnyitásakor az Adria Biztosító Társulatnak, 1950-től a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak adott otthont, tíz éve immár a Le Meridien szálloda működik az Erzsébet téren álló műemléképület falai között, amelyben fennállása alatt egymillió vendég fordult meg.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!