Málta - a sziget, ahol nem csak a tenger a főszereplő

Málta - a sziget, ahol nem csak a tenger a főszereplő 

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal üzleti partnereit invitálta május 16-án, csütörtök délelőtt az ötcsillagos Corinthia Hotel Budapestbe.

Új szakember a Máltai Idegenforgalmi Hivatalnál 

Pintér Zsófia áprilistól a Máltai Idegenforgalmi Hivatal magyar képviseletének oszlopos tagja.
Új fenntartható turisztikai fejlesztések Máltán

Új fenntartható turisztikai fejlesztések Máltán 

A Conventions Malta csapata a Global Green Events segítségével hozta létre új, átfogó fenntarthatósági politikáját, amely számos különböző területet lefed - tájékoztatta lapunkat a Máltai Idegenforgalmi Hivatal.
Jó szeptembert zárt Málta turizmusa

Jó szeptembert zárt Málta turizmusa 

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal információja szerint a Máltai Nemzetközi Repülőtér szeptemberben 418.473 utast fogadott. 1999 óta ez az első alkalom, hogy a szeptemberi utasforgalom  volumene megelőzte az augusztusit
Csaknem 50 százalékkal több magyar utazott Máltára

Csaknem 50 százalékkal több magyar utazott Máltára 

2019. január-június időszakban mintegy 46,7%-kal több magyar utazott a szigetállamba, mint az előző év azonos időszakában.

Máltai sajtó díjért jó cikkek 

A Máltai Turisztikai Hivatal idén is meghirdeti - immár 10. alkalommal - a Máltáról megjelenő turisztikai témájú cikkek, beszámolók, riportok és filmanyagok alkotóinak szóló Máltai Turisztikai Sajtó Díj 2018 pályázatot - tájékoztatott szerdán a turisztikai hivatal.
Máltával ébredni

Máltával ébredni 

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal az idei év turisztikai újdonságait, szakmai híreit és tudnivalóit egy szakmai reggeli keretében osztotta meg a Corinthia Hotelben. A szállodalánc egyébként Máltáról indult.

A lovagok mindenhol visszaköszönnek 

A MICE-turizmus lehetőségeire hívta fel a szakmai közönség figyelmét a Máltai Idegenforgalmi Hivatal (Visit Malta) budapesti képviselője, Hangya Edina. A találkozó stílusosan a máltai szállodalánc, Corinthia budapesti házában került megrendezésre, hétfőn.
Nagy-Britanniában a máltai turisztikai képviselet a nyerő

Nagy-Britanniában a máltai turisztikai képviselet a nyerő 

A legjobb európai turisztikai iroda díját nyerte el a Máltai Idegenforgalmi Hivatal a szigetországban.
Máltai fam trip: élmények turistaszemmel

Máltai fam trip: élmények turistaszemmel 

Ötnapos tanulmányutat szervezett utazási irodák részére a Máltai Idegenforgalmi Hivatal és az Air Malta légitársaság. A 20 fős csapat garantáltan közelebb került a desztinációhoz, köszönhetően az izgalmas programnak és a kiváló szervezésnek.

Kedvezményes utazási irodai ajánlatokkal kampányol Málta 

20 éve közlekedik minden nyáron az Air Malta Budapest-Málta közötti közvetlen járata, a jubileumi év apropójából az Air Malta és a Máltai Idegenforgalmi Hivatal sajtóreggelit tartott, hogy beszámoljon az idei év újdonságairól.

Beköltözött Málta a Tropicariumba 

Vallettában gyönyörködhetünk Vas Gergely fotókiállításán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!