A nyitottságon és a Z generáción múlik a növényi forradalom

A nyitottságon és a Z generáción múlik a növényi forradalom 

November 14-én harmadszorra rendezték meg a Plant-Powered Perspectives konferenciát a METRO Gasztroakadémián. Magyarország első számú innovatív, növényi alapú élelmiszeripari eseményének középpontjában az idei évben a vendéglátás állt.
Legalább valami elkezdődött

Legalább valami elkezdődött 

Szakácsoknak pályázatot hirdetett négy diplomáciai kirendeltségére – Hágába, Oslóba, Ottawába és Genfbe – a Külügyminisztérium, a pályázatokat beküldőket egész napos szakmai versenyre hívták a budaörsi METRO Vevőakadémiára, március 18-án.
Sztárok, szakácsok, pulykák

Sztárok, szakácsok, pulykák  

Ajaj, nem jó jel, ha a december 10-i hétfő déli főzős program – a közelgő karácsonyra való tekintettel a Sztárok, szakácsok, pulykák programot hirdettük meg ezúttal a METRO Vevőakadémián – egyik résztvevője, Vujity Tvrtko hétfőn korareggel telefonál.
Bocuse d’Or Kaland, második felvonás

Bocuse d’Or Kaland, második felvonás 

Vendég&Hotel információ - A hévizi első kör után a METRO Budaörsi Vevőakadémiáján rendezte meg a Magyar Bocuse d’Or Akadémia a melegkonyhás csúcsgasztronómiai versenyének második elődöntőjét. A legnagyobb presztizsű nemzetközi szakácsverseny hazai válogatóversenyei során dől el, hogy kik szerepelhetnek majd az októberben megrendezésre kerülő Bocuse d’Or Selection Hungary nyolcas döntőjében, kik küzdhetnek majd a 2012-es brüsszeli európai megmérettetésen történő részvétel jogáért.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!