Eldőlt: újra kinyithat a miskolctapolcai Barlangfürdő

Eldőlt: újra kinyithat a miskolctapolcai Barlangfürdő 

A Miskolc Holding Zrt. igazgatósága csütörtökön hagyta jóvá a Barlangfürdő működtetésével kapcsolatos előterjesztést, amelynek értelmében a Barlangfürdő január 26-tól, az éves karbantartást követően ismét nyitva áll a vendégek előtt.
Ismét bezár a miskolctapolcai Barlangfürdő

Ismét bezár a miskolctapolcai Barlangfürdő 

A miskolctapolcai Barlangfürdő egyelőre csak az ilyenkor szokásos éves karbantartás miatt megy kényszerpihenőre. A működéshez szükséges feltételekről azonban új üzleti terv készül, amelyről január tizenkilencedikén döntenek.
Privát cégeknek adnák ki üzemeltetésre a miskolci fürdőket

Privát cégeknek adnák ki üzemeltetésre a miskolci fürdőket 

Új modellt dolgoznak ki a miskolci fürdők üzemeltetésére. Piaci szereplőket vonnának be a működtetésbe és a fürdők fejlesztésébe - írja a Termál Online.
Elégedettek a vendégszámmal az újranyitott Barlangfürdőben

Elégedettek a vendégszámmal az újranyitott Barlangfürdőben 

Az újranyitás óta sokan keresték fel a Miskolctapolca Barlangfürdőt, ami nagy segítség a szektorban érintett vállalkozásoknak - írja a Termál Online.hu.
Sikerült: újranyit a Barlangfürdő Miskolctapolcán

Sikerült: újranyit a Barlangfürdő Miskolctapolcán 

A miskolci önkormányzat és a turisztikai vállalkozások példaértékű összefogásának köszönhetően pénteken újra kinyit a Barlangfürdő. Több tízmillió forintot adtak össze a nyitáshoz. - írja a Termál Online.
Fizetnének a helyi vendéglátósok, hogy újranyisson a Barlangfürdő

Fizetnének a helyi vendéglátósok, hogy újranyisson a Barlangfürdő 

A miskolctapolcai turizmusban érdekelt vállalkozók szerint a lehető leggyorsabban újra kellene nyitni a Barlangfürdőt - írja a Termál Online.hu.
A Miskolctapolcai Barlangfürdőnek is búcsút mondhatunk

A Miskolctapolcai Barlangfürdőnek is búcsút mondhatunk 

Az Ellipsum Élményfürdőt kedden váratlanul, karbantartás miatt bezárták, de a Miskolctapolcai Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is már csak a héten üzemel. A zárás határozatlan időre szól - írja a Termál Online.
Megnyílt az Ellipsum Miskolctapolcán

Megnyílt az Ellipsum Miskolctapolcán 

Miskolctapolcán pénteken hivatalosan megnyílt az Ellipsum élmény- és strandfürdő, ezzel lezárult a "Miskolctapolcai strandfürdő és környezetének fejlesztése" elnevezésű projekt 12,7 milliárd forintos vissza nem térítendő, százszázalékos kormányzati támogatással megvalósult második üteme - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.

Új szárnnyal bővült az Avalon Park 

A covid okozta lezárások idején a miskolctapolcai házban egy teljesen új épülettel bővítették korábbi szálláshely-kapacitásukat, még természetközelibb pihenési lehetőséget biztosítva ezzel a leendő vendégeknek.  

Sok új munkahelyet is teremt a miskolctapolcai élményfürdő 

2021 elején nyitja meg a kapuit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolcán. A Modern Városok Program keretében 12,7 milliárd forintos támogatással megépülő új fürdőkomplexum közvetlenül és közvetve is számos új munkahelyet teremt, a hatása viszont ennél sokkal jelentősebb - olvasható a Miskolci Foglalkoztatási Paktum sajtóközleményében.

Ez lesz az új miskolci fürdő neve 

Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő a korábban vártnál előbb elkészülhet.  

Az Avalon a legjobb vidéki szállodák élvonalában 

Az Avalon Resort & SPA évről-évre számos hazai és külföldi elismerést tudhat magáénak. 2020 áprilisában a hotel díjainak listája tovább bővült. Az Avalon Park szállodája idén ismét a legjobb vidéki szállodák egyike lett a Best of Budapest & Hungary szakmai minősítése alapján, ezúttal ráadásul a szálloda igazgatója, Poncsák Pál egy megtisztelő különdíjjal - az Év Vidéki Szállodása - elismeréssel gazdagodott.

Szállodaláncot hoz létre az Avalon Park  

A miskolctapolcai Avalon Park közel ötödik éve sikeresen és eredményesen működő turisztikai beruházás a Bükk szívében. Az Avalon Park a beruházást mintaprojektté kívánja tenni, és a brand égisze alatt szállodaláncot létrehozva a magas színvonalú vendéglátást újabb magyarországi helyszínen bővíti tovább.

Száraz lábas túrák a miskolctapolcai barlangfürdőben 

Az úgynevezett "száraz lábas" túrák január 23-án kezdődnek és január 26-ig tartanak - közölte a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya az MTI-vel.

Épül az ország egyik legnagyobb wellness komplexuma 

A Modern városok programja keretében 12,7 milliárd forintból épül meg Miskolctapolcán az ország egyik legnagyobb wellness és élményfürdő komplexuma, a létesítmény alapkövét csütörtökön helyezték el, a fürdőt várhatóan jövőre avatják.

Best Country Hotel lett az Avalon 

Új díjjal bővült a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA rangos elismeréseinek listája. Az International Hotel Awards idei ünnepélyes díjátadóját a kijevi InterContinental Hotelban tartották, ahol Poncsák Pál szállodaigazgató és Dezsőffy István SPA és műszaki manager a legjobb vidéki szállodának járó Best Country Hotel díját vehette át!

Óriási siker a Mikulás show az Avalon Parkban 

Még csak néhány napja tart a miskolctapolcai Avalon Park vadonatúj Mikulás show-ja, máris rekordszámú az érdeklődés. A „Mikulás mesehősei Avalóniában” családok százait ejtette ámulatba! Mesés Avalonia élményeiről még Mádai Vivien és Berki Krisztián is beszámolt rajongóinak a legnépszerűbb képmegosztó közösségi portálon!

Miskolctapolcai az év tematikus szálláshelye 

A miskolctapolcai Avalon Resort & SPA számos hazai és nemzetközi díjat tudhat már magáénak. Rangos elismeréseinek listája ezúttal a Gastro & Hotel Design Award kiemelt kategóriájának elnyerésével bővült, amivel büszkén viselheti immáron „Az év legjobb tematikus szálláshelye” címet is.

Háromszoros forgalmat hoz a hosszú hétvége 

Háromszoros forgalmat hoz a négynapos pihenés egy átlagos márciusi hétvégéhez képest a Szallas.hu adatai szerint. Budapest, Eger és Hajdúszoboszló a legnépszerűbb belföldi úti célok, a legtöbben 4 csillagos wellness-szállodába foglaltak. A szállásfoglaló oldal programkínálata közül az egri vár, a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Hévízi Tófürdő a legkeresettebbek.

Rémisztő napok az Avalon Parkban 

Hamarosan ijesztő maskarások lepik el a miskolctapolcai szállodát.

Az „Év wellness szállodája” az Avalon Resort & SPA 

Az Utazó magazin olvasói és szakmai képviselői is elismerésben részesítik az egy éves miskolctapolcai szállodát.

Topgasztronómia Miskolctapolcán 

Mi kell a márkaépítéshez, egy brand ismertté tételéhez?

T. rex van? 

Az a sztori jut eszembe – miközben haladunk az M3-ason utunk célja, Miskolctapolca felé –, amikor egy vendég néhány éve szintén e település egyik szálláshelyére foglalt magának egy csodásnak ígérkező wellnesshétvégét, azonban Pestről elindulva az ország túlfelén, a Veszprém megyei Tapolcán kötött ki. Amikor tisztázták vele a félreértést, a vendég családostul ismét beszállt a kocsiba, így lazulós pihenés helyett az autójukban, utazással töltötték a fél hétvégét.

Szállodát és rönkházakat avattak Miskolctapolcán 

Miskolctapolcán májusban megnyílt a nagy várakozással övezett, Az Év turisztikai attrakciója kategóriában már díjazott Avalon Park különleges, finn HONKA rönkház technológiával épült szállodája és exkluzív rönkházai.

Tendert írtak ki a Miskolctapolcai Strandfürdő bővítésére 

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata nyílt közbeszerzést írt ki a Miskolctapolcai Strandfürdő II. ütemének tervezésére, amelynek a becsült értéke nettó 108 millió forint - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Imázsfilm készült Lillafüred térségéről 

Észak-Magyarország csodái címmel szabadon felhasználható turisztikai kampányfilm készült a turisztikailag kiemelt jelentőségű Lillafüred és Miskolctapolca térségéről - közölte a Lillafüredi Sport- és Kalandpark kommunikációs ügynöksége az MTI-vel.

Kész a a miskolctapolcai strandfürdő, lehet menni pancsizni! 

Tíz év után ismét lehet strandolni Miskolctapolcán, a csaknem hárommilliárd forintból újjáépült létesítményt szombaton adták át.

Közel félmilliárd forinttal nőtt Miskolc szállásdíj bevétele tavaly 

2014-ben a miskolci kereskedelmi szálláshelyek összes bruttó szállásdíj bevétele meghaladta a 2,1 milliárd forintot, derül ki a KSH 2015. február 10-én közzétett statisztikáiból. A statisztikák szerint 2014-ben közel félmilliárd forinttal (465,9 millió) volt több a miskolci kereskedelmi szálláshelyek bruttó összbevétele a szállásadásból, mint 2013-ban.

Bezár a miskolctapolcai Barlangfürdő 

A miskolctapolcai Barlangfürdő minden év januárjában egy rövid időre bezár, hogy elvégezhessék a karbantartási munkálatokat, de előtte különleges éjszakai fürdőzésre várja vendégeit.

Miskolctapolca és a „posztfordista” turizmus 

Miskolctapolca Miskolc belvárosától délre, a Bükk-hegység délkeleti peremén egy völgykatlanban terül el, ahol Magyarország egyetlen meleg vizű, kis folyója, a Hejő ered. Kellemes klímájához az is hozzájárul, hogy a meleg vizű forrásoktól páradús völgyben mocsári ciprusok, lehajló lombú szomorúfűzfák, égerfák zöldellnek, s a katlant hatalmas tölgyerdők övezik.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!