Rémisztő napok az Avalon Parkban

Hamarosan ijesztő maskarások lepik el a miskolctapolcai szállodát.

Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel, október végén idén is Halloween napokat tartanak az Avalon Parkban. A komplexum különböző vendéglátó egységei számos szórakoztató programmal várják vendégeiket, melyek között a gyerekek és a felnőttek is egyaránt megtalálják a leginkább kedvükre valót. 

A Maya Játszóparkban tökfaragó versenyen mérettethetik meg magukat az érdeklődők – a maximum négy fős csapatok korhatár nélkül vehetnek részt a versenyen. Az elkészült művek kiállításra kerülnek a Parkban és egy Facebookos szavazás után az Avalon Park és a verseny támogatójának, a RádióM zsűrijének döntése alapján a nyerteseket értékes ajándékokkal jutalmazzák.

Ezen kívül minden nap zenés, szórakoztató előadásokkal várják a gyerekeket, ahol többek között mesemondó műsor, bábszínház és bűvészbemutató is szerepel a műsorkínálatban. A gyerekeknek érdemes lesz rémisztő jelmezben érkezni a rendezvényre, hiszen október 29-én jelmezverseny keretein belül díjazzák a legkreatívabbakat. Annak sem kell aggódnia, akinek nincs ideje beszerezni az ijesztő maskarát; a Park lehetőséget biztosít bérlésre, valamint arcfestésre is. Ezen kívül az Avalon kincskereső programot is szervez a kicsiknek, valamint a játszópark területén rémisztő házzá átalakult fakuckóban édességgel jutalmazzák azokat a lurkókat, akik az animátoroknak valamilyen rövid produkciót adnak elő.

A HELL Kart & Event Center akcióval várja a gokart szerelmeseit. Az Avalon Sörkert & Grill Gardenben különleges halloweeni menüsorral várják a vendégeket, ahol a főszerep a sütőtöké lesz, november 3-án pedig maszkabált rendeznek a bulizni vágyó felnőtteknek, ahol DJ gondoskodik a jó hangulatról.

Forrás: Vendég & Hotel


 Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban

Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban 

A luxusvendéglátás világában minden apró részlet számít – legyen szó egy exkluzív enteriőrről, tökéletesen megkomponált menüsorról vagy az alkalmazottak megjelenéséről.
Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján

Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján 

Már csak pár napot kell aludni, és nyit a tatai négy csillag superior minősítésű Malom és Kacsa Boutique Hotel.
Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában

Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában 

A vendégéjszakák száma 2025 első negyedévében 2024 azonos időszakához képest 4,8 százalékkal nőtt.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels

Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels 

A cseh anyacéggel rendelkező hotellánc új Mamaison szállodája már várja vendégeit Budapest szívében.
15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.