Újabb jelentős elismerés a Budapest Airportnak

Újabb jelentős elismerés a Budapest Airportnak 

2023. május 3. Európa legjobb légikikötőivel került egy kategóriába a magyarok repülőtere: a Skytrax nemzetközi légiközlekedési kutatási szervezet idén márciusban háromnapos audit keretében, ötszáz szempont figyelembevételével vizsgálta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szolgáltatásainak színvonalát, és a korábbi háromról négycsillagosra emelte a repülőtér minősítését. Ez azt jelenti, hogy az idei számos rangos elismerés után Magyarország kapuja többek között olyan repülőterekkel került egy súlycsoportba az utazási élmény terén, mint a londoni Heathrow, az amszterdami Schiphol, illetve a barcelonai és a bécsi légikikötő. Az elismerés újabb megerősítés a Budapest Airportnak és a repülőtéri közösségnek, hogy az elmúlt négy évben megvalósult, százmilliárd forint értékű fejlesztéssorozatot az utazóközönség is nagyra értékeli - tájékoztatta lapunkat a Budapest Airport.
Nyit a Mercure Debrecen

Nyit a Mercure Debrecen 

Tokaj után második vidéki célállomásként Debrecenben is megnyitja kapuit a négycsillagos Mercure Hotel.
Jelentős szállodafejlesztéssel készül Veszprém az EKF-re

Jelentős szállodafejlesztéssel készül Veszprém az EKF-re 

A három belvárosi szálloda bővítésére mintegy 1,8 milliárd forintot költenek a beruházók, amelyből 800 millió forint a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatása egy sikeresen zárult pályázat után - közölte a társaság az MTI-vel csütörtökön.
Négycsillagos, ötven szobás hotelt épít Szegeden az egyház

Négycsillagos, ötven szobás hotelt épít Szegeden az egyház 

A közel 14 milliárd forintba kerülő sportkomplexum, amely egy stadiont is magában foglal, sporthotelt épít a Szeged-Csanádi Egyházmegye megbízásából.

Két négycsillagos szálloda is épül Keszthelyen 

Egy építészeti ötletpályázat már lezárult, most a Keszthelyen élők és itt működő szervezetek javaslatait várják arról, hogy milyen fejlesztések valósuljanak meg a Balaton-parton, ahol négy kilométer hosszú sétányt is kialakítanak majd - közölte keddi sajtótájékoztatóján a város polgármestere.
Négycsillagos hotel épül a debreceni Aquaticum mellett

Négycsillagos hotel épül a debreceni Aquaticum mellett 

2022-re készülhet el az új négycsillagos szálloda Debrecenben Aquaticum Hotel néven.
Indul a négycsillagos szolnoki hotel fejlesztése

Indul a négycsillagos szolnoki hotel fejlesztése 

A Tiszakavics Hotel 4 csillagos egysége 155 szobás szuperior szobával várja majd a vendégeket és zöldenergiával fog üzemelni - írja a Spabook.net.
Új négycsillagos hotel épül Siófokon

Új négycsillagos hotel épül Siófokon 

Egy új négycsillagos szállodát épít egy befektető Siófokon – derül ki az uniós közbeszerzési tájékoztatóból.

Négycsillagos szálloda épül Kaposváron 

Az elmúlt tíz év alatt hatalmasat fejlődött a megyeszékhely turizmusa, de egy év alatt is szép fejlődést produkált. Ehhez kellettek az együttműködő szolgáltatók – hangzott el a szezonnyitó turisztikai konferencián pénteken.
Nyitás után máris eladó egy vidéki város első négycsillagos szállodája

Nyitás után máris eladó egy vidéki város első négycsillagos szállodája 

Alig három hónappal az átadás után máris eladó Szentes első négycsillagos szállodája. Az Open Hotelt kínáló hirdetés az ingatlan.com-on bukkant fel.

Új szálloda épül Pécs belvárosában 

A baranyai megyeszékhelyen, a Király utca egyik műemléki épületében négycsillagos szálloda jönne létre. A vevőt Tiborcz Istvánhoz közelinek mondják.

2018-ban nyílik Nyíregyháza új négycsillagos szállodája 

A nyíregyházi önkormányzat megbízást adott a Modern városok program keretében mintegy 4 milliárd forintért épülő négycsillagos sóstógyógyfürdői szálloda kiviteli terveinek elkészítésére - közölte a helyhatóság szóvivője.

Két négycsillagos gyógyszálló létesül Siófokon uniós támogatással 

Két négycsillagos gyógyszálló alapkövét tették le Siófokon hétfőn. A Siófok Medihotel és az Amancsics Medihotel évekkel korábban elakadt, félkész beruházások folytatásaként valósul meg jelentős uniós támogatással, magyar vállalkozók beruházásaként.

3,3 milliárdból épül négycsillagos hotel Lentiben 

Lenti önkormányzata négycsillagos szálloda építésébe kezd, a 3,3 milliárd forintos beruházás kivitelezésére szóló közbeszerzési felhívás már megjelent - közölte a szlovén határ menti város polgármestere az MTI érdeklődésére.

Hivatalosan is megnyitották Szováta antistressz szállodáját 

A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda idén nyáron újra megnyitotta kapuit azon vendégek számára, akik pihenni és gyógyulni vágynak.

Négycsillagos wellnesshotel nyílik Demjénben 

Négycsillagos gyógy- és wellness szálloda nyílik a nyár végén a demjéni gyógyfürdő szomszédságában.

Kevesebb belföldi, több külföldi a hazai szálláshelyeken 

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint 2011. első 11 hónapjában enyhén visszaesett a kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalma: míg a külföldi forgalom nőtt, a belföldi csökkent. Legjobban a négycsillagos szállodák teljesítettek.

Új, 60 szobás hotel Szegeden 

Négycsillagos szálloda építése kezdődik el ma Szeged belvárosában; a hatvanszobás hotel a tervek szerint 2012 őszére készül el mintegy kétmilliárd forintból - tájékoztatott a beruházó.

Négycsillagos szállodák: nagy árverseny várható 

Nem tartott lépést a turizmus növekedése a budapesti szállodafejlesztésekkel, ezért alacsony kihasználtság és nagy árverseny várható idén - mondta Balla Ákos, a Colliers International budapesti irodájának értékbecslési, tanácsadási és piackutatási üzletág-igazgatója.

Már várja az érdeklődőket a Best Western Ginkgo Sas Hotel 

Nyílt napokat tartanak Hódmezővásárhely új és egyetlen négy csillagos szállodájában a Best Western Ginkgo Sas Hotelben.

Célegyenesben a négycsillagos gunarasi hotel építése 

Ez év októberében várható az átadása annak a négycsillagos gyógy- és konferenciaszállodának, amely a Dombóvár-gunarasi gyógyfürdő területén épül. A 94 szobás, jelenleg Gunaras East & West Spa Resort néven futó hotel - melynek végleges elnevezéséről hamarosan döntés születik – szakmai projektmenedzsere, Dr. Kovács Tibor, aki pályafutása során több színvonalas hotel (Hotel Kikelet, Pécs, Hotel Dráva, Harkány, Hunguest Sun Resort, Montenegró) fejlesztésénél, majd nyitásánál bábáskodott korábban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!