Kicsit lazítanak a német szigoron

Kicsit lazítanak a német szigoron 

Lazították az új típusú koronavírus terjedésének lassítását szolgáló korlátozások rendszerét Németországban hétfőn, annak ellenére, hogy ismét növekszik az új fertőződések száma.
Kiöntötték a németek a sört a lefolyóba

Kiöntötték a németek a sört a lefolyóba 

A koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések miatt tavaly november óta zárva tartanak az éttermek, a szállodák és a kocsmák. Ha pedig zárva a kocsma, nincs vendég, ha nincs vendég, akkor nincs, aki csapolt sört igyon, ha nem isznak csapolt sört, nem is rendelnek csapolni való sört a sörfőzdéktől. 
További korlátozások a németeknél

További korlátozások a németeknél 

Meghosszabbítják az érvényben lévő korlátozásokat és újabb szigorításokat vezetnek be Németországban a koronavírus-járvány miatt - jelentette be Angela Merkel kancellár kedd délután, miután egy videokonferencia keretében csaknem öt órán keresztül tanácskozott a tartományi miniszterelnökökkel. 
A németek újévkor síelni indultak

A németek újévkor síelni indultak 

És ezzel minden érvényben lévő szabályt, tiltó rendelkezést felrúgtak.
Szigorítások szerdától a németeknél

Szigorítások szerdától a németeknél 

Teljes zárlatra készül Németország.
A teljes Magyarország kockázatot jelent

A teljes Magyarország kockázatot jelent 

Magyarország teljes egészét felvették pénteken az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) terjedése miatt kockázatosnak minősülő területek listájára Németországban. Senkinek nem tanácsolják, hogy hozzánk utazzon.
A mallorcai partiturizmus akár "második Ischgl" lehet

A mallorcai partiturizmus akár "második Ischgl" lehet 

Figyelmeztette honfitársait a német egészségügyi miniszter. Azt kérte, kerüljék a nyaralni utazók a nagy összejöveteleket, és kiemelte a desztinációk közül a spanyolországi Mallorca-szigetét.

Bemutatták TIMEA-t 

Egy év kihagyás után 2015 decemberében újra megrendezte szakmai nyílt napját a Magyar Turizmus Zrt., az eseményen a szakmabeliek találkozhattak a társaság külképviselőivel is.

Zárkózott, pedáns, sörivó németek? Most minden tabu ledől! 

A zárkózott, pedáns és sörivó németekről élő előítéletekkel szemben egy nyitott, kreatív és szabadságszerető nép képe bontakozik ki egy hétfőn bemutatott nagyszabású felmérésből, amely azt is kimutatta, hogy Németországban a bort jobban szeretik a sörnél.
Továbbra is szívesen jönnek hozzánk az oroszok

Továbbra is szívesen jönnek hozzánk az oroszok 

Kétszámjegyű növekedést ért el áprilisban a vendégek és a vendégéjszakák száma, valamint a szállásdíj-bevétel a kereskedelmi szálláshelyeken. A belföldi forgalom emelkedése különösen dinamikus volt: a magyar vendégek által eltöltött éjszakák száma 21,9%-kal, a tőlük származó szállásdíj-bevétel pedig 25,6%-kal nőtt 2013 áprilisához képest.

Német városka a venezuelai hegyek között 

Elhagyjuk a caracasi völgyet, majd egy kisebb autópályaszakasz után kanyar jobbra és kanyar, kanyar, kanyar… A cél Colonia Tovar, egy város, ahol Guten Tag-gal köszönik a napot, német sört isznak,  lakói között sok a szőke, kékszemű  és amely  egyedülálló Venezuelában.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!