Sztrájk Zaventemen: töröltek minden járatot

Sztrájk Zaventemen: töröltek minden járatot 

A belga közlekedési dolgozók általános, országos sztrájkjában résztvevő biztonsági személyzet jelentős részének munkabeszüntetése miatt hétfőn nem indul egyetlen repülőgép sem a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtérről - közölte a légikikötő internetes felületén hétfőn.
Madridban is rengeteg járat veszélyben a reptér miatt

Madridban is rengeteg járat veszélyben a reptér miatt 

A madridi nemzetközi repülőtéren március óta mintegy 15 ezren késték le repülőjárataikat az útlevél-ellenőrzést végző személyzet hiánya  miatt - írta a spanyol sajtó kedden a spanyol Iberia légitársaságra hivatkozva.
Májustól harmadára eshet a varsói reptér forgalma

Májustól harmadára eshet a varsói reptér forgalma 

Ha e hónap végéig nem sikerül megegyeznie a feleknek a lengyel légiforgalmi irányítók munkafeltételeiről, nem marad szakember a varsói körzetben, és ekkor minimálisra kellene csökkenteni a Chopin és Modlin repülőteret használó járatok számát - írja az AIRportal.hu.
Megugrott a bukaresti reptér forgalma

Megugrott a bukaresti reptér forgalma 

2021 első kilenc hónapjában 30 százalékkal nőtt az utasszám a bukaresti Otopeni reptéren a tavalyi év azonos időszakához képest.
Málta készen áll a nyitásra

Málta készen áll a nyitásra 

Most, hogy a repülési korlátozásokat fokozatosan megszüntetik, a repülőtér és dolgozói mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az utasok újból megtapasztalhassák az utazás igazi élményét.
Sorra törlik a járatokat Pekingben

Sorra törlik a járatokat Pekingben 

Több mint ezer járatot töröltek Peking két nemzetközi repülőterén a koronavírus okozta megbetegedések növekvő száma miatt - számolt be a China Daily című kínai pártlap szerdán.

Megnyitotta első vidéki kirendeltségét a Debreceni Repülőtéren a Légügyi Hivatal 

A kirendeltség megnyitását a Debreceni Nemzetközi Repülőtér ugrásszerű fejlődése tette indokolttá. Az elmúlt három év alatt az innen fel- és leszálló járatok száma megduplázódott, az utasok száma pedig megháromszorozódott.

Több ezer csomag rekedt a berlini repülőtéren 

A berlini Tegel nemzetközi repülőtéren több mint egy héttel a Niklas orkán elvonulása után még mindig hegyekben állnak a poggyászok, amelyeket a vihar miatt nem lehetett be- vagy kirakodni.

Végre igazi nagy repülőtere lesz Pekingnek 

A kínai fővárosban elkezdődött az új légikikötő építése, a régi már képtelen megbirkózni a hatalmas forgalommal.
Megnyitott Srí Lanka második nemzetközi reptere

Megnyitott Srí Lanka második nemzetközi reptere 

Március 18-án megnyitott a Mattala Rajapaksa Nemzetközi Repülőtér, amely az ország délkeleti részén fekvő Hambantota városában fogadja a nemzetközi légijáratokat.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!