Ismét egy különleges szállástípussal rukkoltak elő Noszvajon

Ismét egy különleges szállástípussal rukkoltak elő Noszvajon 

Az épített sátrak, a konténerház és a buborékok után idén adják át a 3, organikusan a domboldalba illeszkedő „Lépcső-házat" a noszvaji Nomad Hotel & Glampingben - tájékoztatta lapunkat a szálláshely.
Utazás - Noszvajon skanzen és termelői piac is lesz hamarosan

Utazás - Noszvajon skanzen és termelői piac is lesz hamarosan 

2020-ban is folytatódik az Eger környéki Noszvajon a helyi értékekre épülő kulturális turizmus törekedve az állandó attrakciók növelésére és a fenntarthatóságra.
A noszvaji Hotel Oxigénbe hívta partnereit és családjukat a Neckermann!

A noszvaji Hotel Oxigénbe hívta partnereit és családjukat a Neckermann! 

Szeptember 30. és október 2. között Noszvajon tartotta évzáró Partner Partiját a Neckermann csapata, amelyen közel 140 partner, kolléga és azok családtagjai vettek részt. 
Megelevenedett a noszvaji kastély kalandos története

Megelevenedett a noszvaji kastély kalandos története 

Könyvbemutatót, kastély- és tárlattúrát tartottak, valamint emléktáblát avattak szombaton Noszvajon. A Nemzeti Összetartozás Napján színes programokkal várták a hazánk különböző részeiből érkező vendégeket.
Teátrummal és kerékpárúttal készülnek Noszvajon

Teátrummal és kerékpárúttal készülnek Noszvajon 

Idén novemberig 40 ezer vendégéjszakát számláltak Noszvajon, amely kiemelkedő eredmény a kis bükki faluban. Ezt annak köszönhetik, hogy kiemelt turisztikai rendezvényeikkel, fesztiváljaikkal sikerült sok vendéget a községbe csalogatniuk. Emellett a síkfőkúti üdülőterületen fejlesztették a tó környékét, amelyet a továbbiakban is folytatnak.

Magyarországi hotel lett a világ legszebb erdei szállodája 

Magyarország és az egri térség turisztikai sikereiről beszélt Nyitrai Zsolt (Fidesz) Noszvaj országgyűlési képviselője, miniszteri biztos csütörtökön Noszvajon annak alkalmából, hogy a helyi Oxigén Hotel & Zen Spa-t a World Luxury Hotel Awards-on a világ legszebb erdei szállodájának választották a szavazók.

Mária emlékhelyet szenteltek fel Noszvajon 

A néhai Galassy birtok területén a tavaszi erdészeti munkálatok végzése közben, Mária kegyhely maradványaira bukkantak az Egererdő Erdészeti Zrt. és az Oxigén Hotel Family and Spa munkatársai, közvetlenül a szálloda tőszomszédságában.
EDEN: középpontban a helyi ételkülönlegességek

EDEN: középpontban a helyi ételkülönlegességek 

Az elmúlt években az észak-magyarországi turisztikai régióban is több kiváló európai desztinációhoz kapcsolódó tapasztalatokat hasznosítottak a szakemberek – hangsúlyozta Noszvajon, a Magtár Fogadóban tartott információs szakmai napon Molnár Anita, a Magyar Turizmus Zrt. északi régió marketing igazgatóságának vezetője. Hozzátette: ennek eredményei is hozzájárultak az idegenforgalom fejlesztéséhez.
Turisztikai eszmecsere észak-magyarországi szakemberekkel

Turisztikai eszmecsere észak-magyarországi szakemberekkel 

Egymás megismerése és a jó tapasztalatok átadása volt a célja annak az észak-magyarországi regionális találkozónak, amelyet a közelmúltban Kerecsenden rendezett a Magyarországi Tájházak Szövetsége. Ezen Heves, Borsod-Abaúj, Zemplén és Nógrád megyei szakemberek vettek részt.
Régi huták üzenetét őrzi a noszvaji üvegtár

Régi huták üzenetét őrzi a noszvaji üvegtár 

Az Egerhez közeli Noszvaj legújabb turisztikai látványossága a falu központjában levő Magtár Fogadó pincéjében berendezett üvegtár. A régi huták üzenetét őrizve másfél ezer tárgyat mutatnak itt be. A megnyitót követően eltelt több mint két hónapban több mint ötszáz érdeklődőt fogadtak.

Megfejthetik a romantikus kastély rejtelmeit Noszvajon 

A Bükk déli kapujában, az Egertől alig tíz kilométerre fekvő Noszvajon kitárták portáik kapuit a vendégek előtt a tulajdonosok. Most a nyári időszakban különösen sok a turista a faluban, legtöbben a 240 éves kastélyt keresik fel. 

Négy új tanösvény és a 240 éves élő múzeum 

Az elmúlt évben jelentősen nőtt az idegenforgalom Noszvajon, amely elsősorban annak köszönhető, hogy négycsillagos szállodát nyitottak a faluban. Emellett az esztendő valamennyi évszakában több mint húsz kiemelt rendezvénnyel várták a turistákat.

Újra megnyitott a noszvaji De la Motte kastély 

Az újranyitását követő első hónapban több mint ezer turista látogatta meg a francia márkiról elnevezett noszvaji De la Motte-kastélyt - tudatta lapunkkal Bóta Géza, a település polgármestere.

Palóc meseút a "szuszinkások" falujában 

Új alapokra kívánják helyezni és még több látványossággal színesítik a turizmust Noszvajon - mondta érdeklődésünkre Benke Orsolya, a helyi önkormányzat idegenforgalmi menedzsere.

Megvan az Oxigén Hotel értékesítési menedzsere 

Cseh Zsuzsanna  2012. május 2-től távozom Noszvaj Község Önkormányzatától, ahol turisztikai menedzserként dolgozott. 

Új kézbe kerülhet a noszvaji De la Motte-kastély vagyonkezelői joga 

Egyfordulós pályázatot írt ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a noszvaji, De la Motte-kastély és parkja műemlék ingatlan, és a kastély berendezését képező ingóságok 50 év határozott idejű vagyonkezelői jogára.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!