Rekordnyereség a Ryanairnél

Rekordnyereség a Ryanairnél 

Rekordszintre emelkedett a Ryanair diszkont légitársaság nyeresége az október-decemberi időszakban a hétfőn publikált beszámoló szerint. Az ír székhelyű társaság a foglalási adatok alapján erős húsvéti és nyári időszakra számít az ázsiai és az amerikai forgalom felpörgésével.
Ismét nyereséges a Marriott szállodalánc

Ismét nyereséges a Marriott szállodalánc 

A világ legnagyobb szállodaláncát üzemeltető Marriott International adózott eredménye tavaly 1,1 milliárd dollár volt, szemben az egy évvel korábbi 267 millió dolláros veszteséggel, az éves bevétel 31 százalékkal, 13,86 milliárd dollárra nőtt.
Ismét profitot termeltek az európai fapadosok

Ismét profitot termeltek az európai fapadosok 

A kiugró forgalomnak köszönhetően nyereséggel zárták az előző negyedévet Európa legnagyobb fapados légicégei, még a nemrég a teljes megszűnéssel fenyegetett Norwegian is képes volt pluszban zárni az időszakot - írja az AIRportal.hu.
Nyerő pozícióban az Emirates

Nyerő pozícióban az Emirates 

Legalábbis a tavalyi számokat elemezve, hiszen 456 millió dollár nyereséget ért el az elmúlt üzleti évben a dubaji székhelyű légitársaság.

Stabilan nyereséges a Kempinski Hotel Corvinus Budapest 

Stabilan nyereséges a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, az ötcsillagos szálloda tavaly 1,5 milliárd forint adózás előtti nyereséget ért el, ami 9 százalékkal magasabb az előző évinél - mondta Stephan Interthal vezérigazgató az MTI-nek.

Rekordnyereség a Lufthansánál 

A pilótasztrájk és a csökkenő utasforgalom ellenére rekordnyereséget ért el tavaly a Lufthansa csoport éves eredménybeszámolója szerint.
Rekordnyereséget ért el a Turkish Airlines

Rekordnyereséget ért el a Turkish Airlines 

Rekordnyereséggel zárta a 2015-ös évet a Turkish Airlines: az isztambuli tőzsdén jegyzett cég 1,069 milliárd dolláros eredményról számolt be. 

Közel 20 százalékkal bővült a Danubius Hotels harmadik negyedévi nyeresége 

A Danubius Hotels Nyrt. az idei harmadik negyedévben 4,156 milliárd forint adózott nyereséget ért el, ami 19 százalékkal magasabb a tavalyi harmadik negyedévinél, az első kilenc hónapban pedig 4,362 milliárd forint volt a nyeresége, ami 59 százalékos növekedés a tavaly októberig elért 2,742 milliárd forinthoz képest. A CP Holdings Ltd. kivásárlási ajánlata sikeres volt, a Danubiust kivezették a tőzsdéről. 

65%-kal nőtt az Emirates féléves nyeresége 

Az Emirates légitársaság az áprilisban indult üzleti évének első félévét 42,3 milliárd dirham (11,5 milliárd dollár) árbevétel mellett 3,1 milliárd dirham (849 millió dollár) nyereséggel zárta, ez az eredmény 65 százalékkal jobb az egy évvel korábbinál.

Erős volt a Ryanair első féléve 

A Ryanair adózás utáni nyeresége 37 százalékkal, 1,088 milliárd euróra ugrott a szeptember végéig tartó első fél évben az egy évvel korábbihoz képest, árbevétele 14 százalékkal, 4,040 milliárd euróra nőtt.

Minden idők második legjobb évét zárta az Emirates 

Másfél milliárd dolláros nyereséget ért el tavaly az Emirates Csoport, ez minden idők második legjobb eredménye. 

Javított a szállodaóriás 

Tizedével nőtt az InterContinental Hotels Group (IHG) szállodalánc nyeresége tavaly éves összehasonlításban, elsősorban legnagyobb piacán, az Egyesült Államokban ért el számottevő bővülést.

Nyereségbe fordíthatók a fürdők 

Magyarországon több mint 300 fürdő üzemel, ezeknek kevesebb mint 10 százaléka működik nyereségesen. A szektor évente több tízmilliárd forintnyi hiányt termel, pedig a veszteséges fürdők egy részét 2-3 év alatt nyereségessé lehetne tenni - közölte az ArchEnerg Regionális Megújuló Energetikai és Építőipari Klaszter csütörtökön az MTI-vel.

Csökkent a Zwack Unicum nyeresége 

A Zwack Unicum Nyrt. 2012-2013-as üzleti évének első fél évében 611 millió forint adózás utáni nyereséget ért el, amely 31,7 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál, ugyanakkor kissé magasabb a tervezettnél - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett gyorsjelentésében.

Idén végre nyereséges az Austrian Airlines 

2012 első háromnegyed évében újra nyereséges az Austrian Airlines.

A vártnál nagyobb a Ryanair nyeresége 

A vártnál nagyobb nyereséggel zárta 2010-es üzleti évét a Ryanair, a legnagyobb európai diszkont légitársaság.

Viszik a Boeingot, jól megy a cégnek 

Jól indult az év a Boeingnél: a világ legnagyobb repülőgépgyártó és hadiipari csoportja a várakozásoknál jobban növelte profitját az első negyedévben.

Várakozáson felüli nyereség a Hainan-nál 

Nyolc százalékot meghaladóan, 273 millió jüanra, 41,8 millió dollárra nőtt a Hainan légitársaság nettó nyeresége az idei első negyedévben - tájékoztatott közleményében a Hainan Airlines.

Nem volt még a TAP-nak ekkora nyeresége 

Rekord mértékű, 62,3 millió eurós nettó nyereséget könyvelhet a TAP Portugal légitársaság 2010-re. Munkatársunktól

Tavaly nyereséges volt az Accor 

A legnagyobb európai szállodalánc, a Magyarországon is szállodákkal és utalványértékesítéssel jelen lévő francia Accor szerdán 3,6 milliárd eurós adózott eredményt jelentett a tavalyról az előző évi, 282 milliós veszteség helyett.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!