Új prémium váró a reptéren

Új prémium váró a reptéren 

Megnyílt a Plaza Premium Group 40 férőhelyes, 107 négyzetméteren elhelyezkedő várója a SkyCourt épületében, amely minőségi szolgáltatásokkal, valamint kényelmes környezettel várja a budapesti repülőtér utasait. A Plaza Premium az első, kifejezetten utasvárók üzemeltetésére és vendéglátásra specializálódott nemzetközi cég a budapesti légikikötőben.

Nyárra új mosdók és ivókutak is lesznek a repülőtéren 

Elkezdődött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálján és a SkyCourtban lévő mosdók teljeskörű felújítása. A Budapest Airport nem csak felújítja, hanem jelentősen bővíti is a mosdók területét; ezzel még a nyaralási szezon előtt elkészülnek. Az új mosdóblokkok mellett ivókutak is várják majd az utasokat a terminálon.
Tapas, sushi és gourmet szendvics Ferihegyen

Tapas, sushi és gourmet szendvics Ferihegyen 

Különleges étterem-koncepcióval bővült a 2.Terminál éttermeinek köre. A SkyCourtban nyílt meg a tengerparti bárok stílusát idéző TASHBA étterem, ahol tapas- és sushiválogatásokkal, gourmet szendvicsekkel, salátákkal és süteményekkel várják az utazókat. A prémium minőségű alapanyagok, a világ különböző tájai ihlette ízvilág és az étterem egyedi kialakítása mind azt a célt szolgálják, hogy az utazók azt érezzék, a pihenés, a nyaralás már a repülőtéren elkezdődött.

Plusz tízezer négyzetméter 

Több mint ötmilliárd forintból bővítik a Liszt Ferenc-repülőteret, az építkezés jövő év elején kezdődik.
Ötéves lett a ferihegyi SkyCourt

Ötéves lett a ferihegyi SkyCourt 

Az idei nyári menetrend életbelépésével egy újabb évfordulót ünnepelt a Budapest Airport, most lett ötéves a SkyCourt, a 2. Terminál központi csarnoka - tájékoztatott pénteken a Budapest Airport.

Mi nőtt még az utasszámnál is nagyobb mértékben tavaly a Ferihegyen? 

1 037: ennyin múlott, hogy a ferihegyi repülőtér nem 10,3 millió utast szolgált ki 2015-ben, Nem nagy különbség, Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazatója szerint ez az év végi Lufthansa-sztrájk hozománya. De ennek híján is fennállásának legnagyobb utasszámát könyvelhette tavaly a repülőtér. A jövő pedig egészen fényesnek tűnik - tudtuk meg a vezérigazgatótól péntek reggel, a SkyCourt-ban szervezett sajtóreggelin.

Újra van hol imádkozni a budapesti reptéren 

Néhány évnyi kényszerű szünetet követően november 26-án ismét megnyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér ökumenikus imaszobája. A helyiség kialakítását a repülőteret üzemeltető Budapest Airport saját beruházás keretében valósította meg.
Emléktáblát avattak a SkyCourtben

Emléktáblát avattak a SkyCourtben 

A díjazottak és a neves szakmai zsűri jelenlétében felavatták azt az emléktáblát, amely megörökíti a Budapest Airport Építőipari Nívódíját. A Budapest Airport új, 2. Termináljának SkyCourt utasforgalmi csarnoka elnyerte 2012-ben a legmagasabb építőipari-építészeti díjat a középület kategóriában.
Egyre szebb a kilátás a SkyCourtból

Egyre szebb a kilátás a SkyCourtból 

Befejeződött annak az ideiglenes poggyászosztályozó épületnek a bontása, amit a SkyCourt építkezés kezdete előtt emelt a Budapest Airport a repülőtér betonján.
Telt ház a terminálon

Telt ház a terminálon 

A Budapest Airport valamennyi szabad üzlethelyisége gazdára talált a terminálokon. A repülőtéri üzlet- és étterem kínálat soha nem volt ennyire színes és változatos, mint most. A két utolsóként beköltöző bérlő újabb világmárkákat hozott a SkyCourt és a 2A Terminál tranzit területére, előbbi egy Guess és Calvin Klein üzlet, utóbbi pedig egy különleges játékbolt.

Hogy kerül a karácsonyi zokni a repülőtérre? 

Mától különleges karácsonyi hangulat költözött be a Budapest Airport 2. Termináljára: a SkyCourtban fantasztikusan csinos, piros ruhás hostessek fogadják a járatokhoz induló utasokat és tájékoztatják őket a karácsonyi időszakban elérhető kedvezményes vásárlási- és étkezési lehetőségekről. Rövidesen egyébként a Mikulás is megérkezik a repülőtérre, ő természetesen Finnországból jön az idén már a Finnair járatával.

Rekord évet zárt a Budapest Airport 

Az idei év az első, amikor már a SkyCourt konferenciaközpontjában fogadhatja az újságírókat a Budapest Airport, hogy beszámoljon a tavalyi év eredményeiről és előrevetítse az idei évben vártakat, hangsúlyozta köszöntőjében Hardy Mihály a repülőteret üzemeltető vállalat kommunikációs igazgatója hétfő délelőtt rendezett sajtóreggelijükön, melyen részt vett Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója, Kam Jandu, légiközlekedési igazgató, René Droese, ingatlangazdálkodási igazgató és Alan Bork, kereskedelmi igazgató.

2011 rekordév a Budapest Airportnál 

Nem kevesebb, mint 8,9%-os növekedéssel minden idők legerősebb utasforgalmát regisztrálta a Budapest Airport: összesen 8 920 653 utas fordult meg a fővárosi repülőtér termináljain.

Megnyílt a MasterCard Lounge a SkyCourtban 

MasterCard prémium bankkártyával rendelkező ügyfelek számára nyílik új, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújtó váró a budapesti repülőtéren. A 2-es terminál SkyCourt épületének galériáján található váróban, amely a MasterCard Lounge nevet kapta, nívós környezetben, számos extra szolgáltatást díjmentesen vehetnek igénybe a magyar prémium kártyabirtokosok akár partnerük és gyermekeik társaságában.

A SkyCourt-ot méltatja az osztrák szaksajtó 

Elismerően nyilatkozott a ferihegyi repülőtér SkyCourt termináljáról a TAI, osztrák szaklap. „Négy évvel később láttak neki, egy évvel korábban fejezték be, beelőzve a Schwechat-i fejlesztéseket” - írja a lap.

Új utakon a Ferihegyre 

Az Országgyűlés Sport- és Turizmus Bizottsága határozaban kéri a kormányt, tegyen lépéseket a Ferihegy hatékonyabb megközelítése érdekében - tájékoztatta a Turizmus Online-t Hardy Mihály, a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója. 

Meg sem nyílt, de már díjazott 

A ferihegyi 2-es terminál új központi csarnoka, a SkyCourt rangos elismerésben részesült.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!