Kitette a Skyteam az Aeroflot szűrét

Kitette a Skyteam az Aeroflot szűrét 

A Skyteam rövid közlése szerint a légiszövetség és az orosz nemzeti légitársaság megállapodott utóbbi tagságának ideiglenes felfüggesztéséről - írja az AIRportal.hu.
Június 4-én nyit a 21. század új katedrálisa Londonban

Június 4-én nyit a 21. század új katedrálisa Londonban 

A repülőtéri terminálok katedrálisok a londoni Heathrow (LHR) repülőtér új 2-es termináljának spanyol tervezője, Luis Vidal szerint. Sőt a teremtő London Westminsteri házához hasonlította a Heathrow Star Alliance számára újjáépített 2-es terminálját. 
Légiszövetséget választ a kazah Air Astana

Légiszövetséget választ a kazah Air Astana 

A három nagy légiszövetség a SkyTeam, a oneworld és a Star Alliance is felkereste az Air Astana vezetőit a csatlakozás lehetőségét felkínálva - számolt be az AIRportal.hu.

SkyTeam tag lett az Aerolíneas Argentinas 

Első dél-amerikai légi fuvarozóként SkyTeam tag lett az Aerolíneas Argentinas légitársaság. 

A Xiamen Airlines csatlakozik a SkyTeamhez 

A SkyTeam, a világméretű légiszövetség hivatalosan is elfogadta a Xiamen Airlines csatlakozási szándékát. Kína hatodik legnagyobb légitársasága, a Xiamen Airlines ezzel megkezdheti a csatlakozási folyamatot, amelynek eredményeképp 2013-ra válik a szövetség teljes jogú tagjává, így erősítve tovább a szövetség a virágzó kínai régióban nyújtott kínálatát - közölte a Turizmus Online-nal a szövetség képviselője.

A China Airlines csatlakozik a SkyTeamhez 

A szövetségnek most már 15 tagja van és Taipei is felkerült az ázsiai csomópontok közé.
Nyitva a ferihegyi SkyTeam jegyiroda

Nyitva a ferihegyi SkyTeam jegyiroda 

Együtt örült cseh, francia, holland, román, orosz, olasz és amerikai - légitársaság. Tették mindezt a ferihegyi repülőtéren, a csütörtöki SkyTeam napon, melynek délelőttjén a Budapestre üzemelő SkyTeam légitársaságok magyarországi illetve régiós képviselői közösen leplezték le a 2A terminálon a közös SkyTeam jegyértékesítő pavilont. Munkatársunktól

Újdonságok a KLM-től 

A 2011-es év sem telik majd eseménytelenül az Air France-KLM csoport életében - derült ki Melles Botond, a két társaság magyarországi igazgatójának múlt pénteki sajtóbeszélgetésen elhangzott beszámolójából. Munkatársunktól
Szaúd-Arábia a SkyTeam-ben

Szaúd-Arábia a SkyTeam-ben 

2012-ben csatlakozik a Saudi Arabian Airlines, szaúd-arábiai légitársaság a SkyTeam légi szövetséghez. A csatlakozásról szóló megállapodást hétfőn írták alá . A Jeddah-i bázisú Saudi lesz a szövetség első közel-keleti tagja.
2012-től Skyteam tag az Aerolinias Argentinas

2012-től Skyteam tag az Aerolinias Argentinas 

Hétfőn, Buenos Aires-ben írta alá a SkyTeam-mel társulási megállapodást az Aerolinias Argentinas. A cég lesz a szövetség első dél-amerikai tagja.

2012-től a SkyTeam-ben a Garuda 

Indonézia nemzeti légitársasága, a Garuda Indonesia a mai napon aláírta az együttműködési megállapodást, amelynek értelmében 2012-ben csatlakozik a SkyTeam-hez.

A SkyTeam újabb tagja 

Első dél-amerikai légitársaságként csatlakozik a SkyTeam légiszövetséghez az argentin Aerolineas Argentinas.

Hamarosan SkyTeam tag lesz a China Airlines 

Kedden Taipeiben az 1959-ben alapított China Airlines és a SkyTeam hűségegyezményt írt alá, mellyel megkezdődött taggá válásának folyamata.

A gyermekkor lassan véget ér: tízéves a Skyteam 

Könnyed nyáresti vigasság keretében ünnepelte Budapesten fennállásának 10. évfordulóját a Skyteam légitársasági szövetség. Az eseményen Melles Botond, a KLM-Air France magyarországi igazgatója kiemelte, hogy az elmúlt tíz év alatt a SkyTeam tagjainak száma több mint háromszorosára nőtt, a járatok száma megduplázódott és teljes jogú taggá vált az Air Europa, a Kenya Airways és a Tarom.

Tíz éves a SkyTeam - Péntektől a Tarom is tagja 

A SkyTeam légiszövetség újabb légitársaságok csatlakozásával ünnepelte tízéves születésnapját New York-ban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!