Indul a thai szezon! 

Az AVIAREPS iroda, amely több légitársaság magyarországi képviseletét is ellátja, a múlt héten a kiutaztató irodák és a sajtó részére mintegy 40 fős study tourt szervezett az EVA Airrel, a Marriott-tal és a Thai Turisztikai Hivatallal közösen annak érdekében, hogy a szakemberek megismerkedjenek az EVA Air legújabb, Bécsből Bangkokba heti 4 alkalommal induló Boeing 777 típusú gépével, Thaiföld sokoldalú turisztikai kínálatával, valamint két bécsi Marriott szállodával, a Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel és a Courtyard Wien Schönbrunn - Marriott szállodákkal.
Megszületett a világ legnagyobb szállodalánca

Megszületett a világ legnagyobb szállodalánca 

Miután a Marriott International befejezte a Starwood Hotels & Resorts Worldwide felvásárlását, létrejött a világ legnagyobb szállodavállata. 

Hangvezérléssel a jövő hotelszobáiban 

Eljött az idő, amikor egy hotelszobában már hozzá sem kell nyúlnunk a villanykapcsolóhoz vagy a légkondihoz, ha állítanánk a fényerősségen vagy a hőmérsékleten. Két amerikai szállodában legalábbis már a tesztelés fázisában tart az új, hangvezérlésű funkció.

Friss hírek a Starwood akvizíciójáról 

Pár izgalmas hét után végre mindkét vállalat részvényesei jóváhagyták az akvizíciót, egyesült a Marriott és a Starwood.

A Marriotté lehet a Starwood 

A Marriott jelenlegi ajánlata 13,6 milliárd dollár, amivel a konkurens érdeklődő kínai Anbang biztosító 13,26 milliárdjára tromfoltak rá - írja az index.hu.

Ráígértek a Marriottra a kínaiak 

Bár tavaly óta már megvan a Starwood Hotels & Resorts vevője - a szállodaláncot 12 milliárd dollárért veszi meg a Marriott International -, egy kínai vállalat most "kéretlen" ajánlatot tett számukra, a vételi ár pedig történetesen magasabb, mint a Marriott által kínált összeg.

Születőben a világ legnagyobb szállodaipari óriása 

Megvan a Starwood vevője, a szállodaláncot 12 milliárd dollárért veszi meg a Marriott International, amely ezáltal a világ legnagyobb hotelcége lesz.

Végül az Intercontinental veszi meg a Starwoodot? 

A Starwood Hotels and Resorts jövője még mindig bizonytalan, miközben a lehetséges felvásárlók jönnek-mennek.

Nemzetközi elismerés a kecskeméti Sheratonnak 

Az amerikai Starwood lánc európai, afrikai és közel-keleti régiójában a 2014-es teljesítménye alapján a Four Points by Sheraton Kecskemét szálloda kapta „Az év franchise szállodája” elismerést – közölte Juszkó Anita értékesítési és marketing igazgató szerdán az MTI-vel.

Kínaiaké lesz Európa második legnagyobb szállodacsoportja 

A kínai Jin Jiang International Holdings megvásárolja az amerikai Starwood Capitalhoz tartozó Louvre Hotels csoportot.

Four Points by Sheraton: alapkőletétel Kecskeméten 

Csütörtök délelőtt Kecskeméten a közreműködő szervezetek képviselői közösen tették le Magyarország első Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontjának alapköveit. A Starwood szállodalánc tagjaként működő négy csillagos business hotelt és a hozzá kapcsolódó konferenciaközpontot a 30 éves KÉSZ Holding kecskeméti irodaházából 723 millió forint uniós támogatás segítségével, összesen 2,5 milliárd forintból alakítja ki a KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. Az épületkomplexumot várhatóan 2013-ban adják át, amellyel 43 új munkahely jön létre.

2013-ban nyit Kecskeméten a Four Points by Sheraton 

A Fémmunkás Vállalat egykori kecskeméti üzemében, ahol a hetvenes években még a szovjet haditengerészetnek is gyártottak vasszerkezeteket, 2013-ban új üzleti szálloda nyílik.

Rendhagyó módon ünnepelt a tíz éves Le Méridien 

Elég meghökkentő, nem szokványos, interaktív sajtóeseményt tartott a Le Meridien Budapest annak alkalmából, hogy a Starwood-lánchoz tartozó ház e hónap közepén ünnepli 10. születésnapját. Napilapoktól, print- és online-os újságírókat hívtak meg ezúttal interaktív sajtóreggelire, ahol egyes asztaloknál a hotel jelenlegi és korábbi vezetői/alkalmazottai is helyet foglaltak.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!