Járatbővítés Amszterdamból Tajpej felé

Járatbővítés Amszterdamból Tajpej felé 

A tajpeji járatok a KLM-mel codeshare-ben üzemelnek.
China Airlines újraindulás Bécsből

China Airlines újraindulás Bécsből 

A covid okozta leállást követően áprilistól újra indítja Bécs-Tajpej járatpárját a tajvani  légitársaság.

Ismét várják a tranzitutasokat Tajpejben 

A tajvani China Airlines bejelentette, hogy június 25-én éjféltől ismét át lehet szállni más járatokra is a főváros Taoyuan (TPE) repülőterén.
Új járatot indít a China Airlines

Új járatot indít a China Airlines 

A Tajpej –Cebu járat indítását követően újabb célállomás beindítását jelentette be a tajvani China Airlines (CI), azonban a vírushelyzet miatt a járat júniusi megnyitását Taipei (Taoyuan) és Chiang Mai között október 2-re ütemezte át.
Megérkezett az EVA AIR új gépe Bécsbe

Megérkezett az EVA AIR új gépe Bécsbe 

A BR61 járatszámú Boeing 787-10 Dreamliner első alkalommal közlekedett a Tajpej Bangkok Bécs útvonalon.

Már egy évig érvényesek a China Airlines jegyei 

A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér reggeli workshop keretében vendégül látta az utazási irodák kollégáit az impozáns Kossuth téri Szamos Cukrászda különtermében. A repülőjegy értékesítő kollégák értesülhettek az idén 60. születésnapját ünneplő légitársaság újdonságairól, kedvező árairól a japán olimpiára.

A China Airlines sok európai utas remél a 2020-as japán olimpiára 

A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér reggeli workshop keretében vendégül látta az utazási irodák kollégáit.

A China Airlines napi járatot indított Tajpej és Ontario között 

A tajvani China Airlines beindította napi járatát Tajpej és a kaliforniai Ontario között. Az utat Boeing 777-300ER típusú gépekkel teszik meg — közölte kedden a légitársaság hazai képviselője, az Aviation Bt.
Air France-járat indul Tajpejbe

Air France-járat indul Tajpejbe 

A járatok Tajvan fővárosába a párizsi Charles de Gaulle reptérről indulnak. Az útvonalon a vállalat Boeing 777-200-as gépei közlekednek majd.
Tajpejbe repül az Air France

Tajpejbe repül az Air France 

2018. április 16-tól heti három alkalommal repülhetnek az utasok Tajvan fővárosába az Air France légitársasággal a párizsi Charles de Gaulle reptérről. A futurisztikus városba Boeing 777-200-as repülőgépek szállítják majd a látogatókat.

A China Airlines Bécsben erősít 

A légitársaság bejelentette, hogy 2018. március 1-től jelentősen, heti ötre növeli Bécs-Tajpej közötti non-stop  járatai számát. 

Beszélő robot várja az utasokat Tajpej repülőterén 

A napokban lépett szolgálatba a Tajpeji Nemzetközi Reptéren Pepper, az EVA Air légitársaság interaktív robotja. 

Bécsbe érkezett az EVA Air vadonatúj B777-es gépe 

AZ EVA Air légitársaság egy új géptípust állított szolgálatba a Bécs-Bangkok-Tajpej útvonalon, mégpedig a vadonatúj Boeing 777-300ER repülőgépet.

Októbertől vadonatúj Boeing 777-esek az EVA Air Bécs-Bangkok-Taipei útvonalán 

AZ EVA Air légitársaság 2016. októberétől új géptípust állít szolgálatba a Bécs – Bangkok – Taipei útvonalon, mégpedig egy vadonatúj Boeing 777-300ER-t, így minden eddiginél kényelmesebben utazhatnak az EVA Air Bécsből induló utasai. A típusváltással lehetőség nyílt egy új fedélzeti osztály, a prémium economy osztálynak megfelelő Elit Class létrehozására – a hozzá kapcsolódó emelt szintű szolgáltatásokkal kiegészítve. A Bécs-Bangkok közvetlen járatra már 185 000 Ft-tól foglalhatóak helyek az utazási irodákban vagy az EvaAir.Hungary@aviareps.com e-mail címen.

Még kényelmesebben repülhetünk Bécsből Bangkokba 

Vadonatúj Boeing 777-300ER típusú repülőgépeket állít forgalomba az EVA Air a Bécs-Bangkok-Tajpej útvonalon 2016. októberétől. 

Új 777-essel repül a China Airlines Frankfurtba 

A China Airlines Tajpej-Frankfurt szakaszán megkezdi az új 777-300 ER géptípus üzemeltetését. Ez az első európai célállomás, melyet ezzel a géptípussal repül, majd ezt követően a Los Angeles-i, New York-i és San Francisco-i járatait is ezzel a típussal üzemelteti.

Tajpej nem csak egy megálló! 

Valóban nem az - derült ki a tajvani EVA Air csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján. Egészen elképesztő dolgok vannak a szigetországban, amiket látni kell.

Egyre nő a tajvani repülőbaleset azonosított áldozatainak száma 

Már legalább 31 halottja van a szerdai tajvani repülőgép-szerencsétlenségnek, 12 embert még nem sikerül a folyóba zuhant gépről a felszínre hozni - számolt be a helyi média csütörtökön.

Indul a manilai járat 

Jövő tavasztól indul a Turkish Airlines régóta várt manilai járata, hetente háromszor. 

Hello Kitty-túladagolás a Párizs-Tajpej repülőjáraton 

Október 30-án szállt le először Párizs Charles de Gaulle repülőterén az EVA Air Hello Kitty mintákkal ellátott repülőgépe.

Ez a világ legnépszerűbb repülős útvonala 

Íme a top 10-es lista - ön kitalálja, hogy melyik az első?

Jön a negyedik járat 

Szeptembertől az eddigi három helyett heti négy járatot indít Bécs és Tajpej között Bangkok érintésével az EVA Air légitársaság.

Felszállt az EVA harmadik Hello Kitty gépe 

A Tajpej-Tokió útvonalon debütált 2011. december 26-án az EVA Air harmadik, Hello Kitty tematikájú repülőgépe.

Modern repülőgép, több üléssel Bécsből Tajpejbe 

Május 11-étől vadonatúj Boeing 777-300ER típusú repülőgépet állít forgalomba az EVA Air a Bécs-Bangkok-Tajpej útvonalon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!