Bővítette a csoportos hajóút kínálatát a Tensi

Bővítette a csoportos hajóút kínálatát a Tensi 

Az iroda bővítette a csoportos hajóút kínálatát, melyet a most megjelent Tensivel a Föld körül 2017-2018 csoportos utazásokat tartalmazó kiadványában mutatnak be.

Egyeztetés a Téli Olimpiai Játékokról 

149 nappal a 2014-es Szocsiban megrendezésre kerülő Téli Olimpiai Játékok előtt megbeszélést tartottak a Magyar Olimpiai Bizottság székházában. 
A MOB arany fokozatú támogatója lett a Tensi

A MOB arany fokozatú támogatója lett a Tensi 

Arany fokozatú támogatóként komplex utazási szolgáltatást nyújt a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) a Tensi annak a szerződésnek a keretében, amelyet hétfőn írt alá Szabó Bence, a MOB főtitkára és Boros József, az utazási iroda ügyvezető igazgatója.

A Máltai Lovagrend és a Tensi együttműködése... 

A Máltai Lovagrend és Szeretetszolgálat immáron 29. alkalommal rendezte meg Nemzetközi Ifjúsági Mozgássérült Táborát, melynek ezen a nyáron Magyarországon adott otthont. A szervezéssel és lebonyolítással a Máltai Lovagrend ezúttal a Tensit bízta meg.
Tensi: önálló katalógust kaptak a tengeri hajóutak

Tensi: önálló katalógust kaptak a tengeri hajóutak 

Miután a hajótársaságok többsége már évek óta erőteljes költségtakarékosságról tesz tanúbizonyságot katalógus-nyomtatás terén, a Tensi közkívánatra 98 oldalas, exkluzív kiadványt jelentetett, melyben 10 hajótársaság 154 hajóútja szerepel. 

A Tensi Aviationnál az Aegean Airlines 

2012. május 3-tól a Tensi Aviation Kft. látja el az Aegean Airlines magyarországi képviseletét.

Idén is sikeres volt a Tensi Mikulás chartere 

A Tensi 2011-es finnországi Mikulás chartere 13. alkalommal is hatalmas siker volt, a helyszínen fehér táj és havazás várta az utasokat.
Európa: arccal a vasút felé

Európa: arccal a vasút felé 

Brüsszel és Párizs, Madrid és Barcelona között manapság már jóval többen utaznak vonaton, mint repülővel. A vasút új, európai reneszánsza jelentős részben a gyorsvasúti hálózat fejlődésének köszönhető.
Megjelent a Tensi Rekreál Sí és Snowboard katalógusa

Megjelent a Tensi Rekreál Sí és Snowboard katalógusa 

Megjelent a Tensi Rekreál 2011-2012-es szezonra érvényes Sí és Snowboard katalógusa.
A Világ Második Legjobb Állása

A Világ Második Legjobb Állása 

Lassan feléhez közeledik az első magyar hivatásos világutazó munkája. A 27 éves budapesti Gyémánt Balázs még 2010 végén jelentkezett A Világ Második Legjobb Állására, amelyet a Tensi hirdetett meg. A többszáz jelentkező közül ő bizonyult a legalkalmasabbnak arra, hogy főállásban tesztelje világszerte a legjobb szállodák ajánlatait, kipróbálja a legizgalmasabb programokat, megkóstolja a legkülönlegesebb ételeket. És természetesen minderről be is számoljon a www.alegjobballas.hu blogon és Facebook-oldalán.

Singapore Airlines: visszatértek az üzleti utazók 

Az ötéves tervben továbbra is szerepel egy közép-európai járat indítása – mondta kérdésünkre Budapesten Chia Chow Hwee, a Singapore Airlines (SIA) svájci regionális központjának igazgatója. Az is kiderült, hogy az üzleti forgalom visszatért a válság előtti szintre.

A Tensié az airBaltic 

A Tensi Aviation lett a lett airBaltic légitársaság általános értékesítési ügynöke, GSA-ja.

Kié lesz a világ második legjobb állása? 

Az ausztrál Queensland Turisztikai Hivatalának nagy sikerű 2009-es kampányán felbuzdulva a Tensi Kft. meghirdette a világ második legjobb állását.

Kiss László a TUI után a Tensinél folytatja 

Kiss László a Tensi Tours utazási Iroda repülőjegyes csapatát erősíti 2010. szeptember 01 óta.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!