Vidéken terjeszkedik a Főtaxi

Vidéken terjeszkedik a Főtaxi 

Budapest után a vidéki személyszállítási piacra is kiterjesztette működését a Főtaxi, áprilistól elsőként Szombathelyen lehet telefonon és mobiltelefonos applikáción autót rendelni, és a tervek szerint a közeljövőben megjelennek Kaposváron is - közölte a társaság az MTI-vel hétfőn.

Görögországban vett hotelt az Indotek Group 

Görögországban terjeszkedik tovább az Indotek Group, amely egy háromcsillagos, 124 szobás szálloda felvásárlásával lép be az athéni ingatlanpiacra - tájékoztatta lapunkat a társaság.
Csúcsra jár a cseh alapítású ételkiszállító cég

Csúcsra jár a cseh alapítású ételkiszállító cég 

2019 decemberében 10 autóval indította budapesti szolgáltatását a kifli.hu. Akkoriban 4000 terméket vittek házhoz, 40 dolgozó segítségével. Most pedig 200 autójuk járja Budapestet és környékét, 127 ezer vásárlót szolgálnak ki minőségi termékeikkel, 160 kollégájuk közreműködésével.
Újabb bolt van kilátásban a Bolt-nak

Újabb bolt van kilátásban a Bolt-nak 

Az Uber legnagyobb riválisa, az eredetileg taxiszolgáltatásként indult tallini cég ugyan nemrég vágott bele az élelmiszer-kiszállításba, de jövőre már Svédországot, Lengyelországot és a Cseh Köztársaságot is célba veszi, írja az amerikai Forbes.
FlixBus-szal Brazíliában

FlixBus-szal Brazíliában 

December elsején São Paulo, Rio de Janeiro és Belo Horizonte városából indultak az első járatok.
A Dunántúlon is terjeszkedik a Hunguest

A Dunántúlon is terjeszkedik a Hunguest 

Az Opus Global Nyrt-hez tartozó Hunguest Hotels üzemelteti majd koncessziós szerződés keretében a Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által fejlesztendő új szállodát a somogyi megyeszékhelyen.
Spanyolországban terjeszkedik a BDPST Group

Spanyolországban terjeszkedik a BDPST Group 

A BDPST Hotel Management Zrt. (BHM) a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége. A nemzetközi vizekre evező BHM hazai referenciái között már megtalálható városi üzleti hotel, kastély, wellness vagy bed and breakfast szálloda is. Köztük a BOTANIQ Turai Kastély, a pesti Andrássy úti Alice Hotel, a Dorottya utcai D8 Hotel és a tarcali Andrássy Kúria. A cégcsoport stratégiájában szerepel a nemzetközi piacra való kilépés, ennek első állomása a négycsillagos murciai hotel.
Terjeszkedik a Wolt

Terjeszkedik a Wolt 

Hét vidéki városban válik elérhetővé az idei ősz folyamán a Wolt szolgáltatása. Sopron, Dunakeszi, Vecsés, Eger, Tatabánya, Békéscsaba és Kaposvár utcáin tűnnek fel hamarosan kék dobozos futárok.
Terjeszkedik a Kifli.hu

Terjeszkedik a Kifli.hu 

A cég bővíti szállítási zónáit.
Külföldön terjeszkedik a hazai Főzz magad! hálózat

Külföldön terjeszkedik a hazai Főzz magad! hálózat 

Megkezdte külföldi terjeszkedését a magyar Makery franchise hálózat.

Covid ide vagy oda, tovább terjeszkedik a Wizz Air 

Bejelentették, hogy megnyitják 38. bázisukat a dél-olaszországi Bariban.

Meghatározó szereplővé válna az ázsiai piacon is az Airbnb 

Az Airbnb vezetése úgy gondolja, hogy a célcsoportjuk nagy része Ázsiában koncentrálódik, ezért a jövőben erre a területre fókuszálnak a leginkább. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!