Terjeszkedik a Kifli.hu

A cég bővíti szállítási zónáit.

Mint közleményükben írják, már Budapest agglomerációjában is lehet házhoz rendelni a termékeiket. A bővülést raktáruk növelésével, és egy új pékség kialakításával is támogatják.

A kibővített szállítási területek a következőképpen alakulnak: Észak-Buda területén Csobánka, Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Szentendre. Észak-Pesten Göd és Csomád. Budaörsön Telki, Budajenő és Páty. Dél-Pesten Tököl, Ócsa, Isaszeg, Szigethalom, Taksony, Alsónémedi és Üllő. Továbbá a Balaton körüli szállítási zónák is bővültek Aszófő, Balatonfőkajár, Balatonszabadi és Balatonföldvár településekkel.

Így jelenleg több mint 5000 négyzetkilométer a kézbesítési terület, összesen 75 települést tartalmaz a budapesti kerületekkel együtt.

A jelenleg is zajló fejlesztésekkel 4500-ról 9000 négyzetméterre növekszik a raktár mérete, várhatóan szeptember első felében érve el a maximális kapacitást. A nagyobb méret, szélesebb termékskálát is jelent, ami 12000 árucikkről 15000-re bővül az elkövetkező hetek során, melyek közül több, mint 1500 termék a vásárlói kérések alapján kerül a kínálatba. A vásárlóknak elég egy egyszerű, a honlapon felugró ablakba beírni annak a terméknek a nevét, amit szívesen látnának a kínálatban, és Szabó Réka kereskedelmi igazgató és csapata rövid időn belül készletre veszi azt.

A raktár mellett saját pékséget is nyitnak, ami működését 8-10 különböző péktermékkel fogja megkezdeni szeptember folyamán.

 

Forrás: Kifli.hu


Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.