Terjeszkedik a Kifli.hu

A cég bővíti szállítási zónáit.

Mint közleményükben írják, már Budapest agglomerációjában is lehet házhoz rendelni a termékeiket. A bővülést raktáruk növelésével, és egy új pékség kialakításával is támogatják.

A kibővített szállítási területek a következőképpen alakulnak: Észak-Buda területén Csobánka, Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Szentendre. Észak-Pesten Göd és Csomád. Budaörsön Telki, Budajenő és Páty. Dél-Pesten Tököl, Ócsa, Isaszeg, Szigethalom, Taksony, Alsónémedi és Üllő. Továbbá a Balaton körüli szállítási zónák is bővültek Aszófő, Balatonfőkajár, Balatonszabadi és Balatonföldvár településekkel.

Így jelenleg több mint 5000 négyzetkilométer a kézbesítési terület, összesen 75 települést tartalmaz a budapesti kerületekkel együtt.

A jelenleg is zajló fejlesztésekkel 4500-ról 9000 négyzetméterre növekszik a raktár mérete, várhatóan szeptember első felében érve el a maximális kapacitást. A nagyobb méret, szélesebb termékskálát is jelent, ami 12000 árucikkről 15000-re bővül az elkövetkező hetek során, melyek közül több, mint 1500 termék a vásárlói kérések alapján kerül a kínálatba. A vásárlóknak elég egy egyszerű, a honlapon felugró ablakba beírni annak a terméknek a nevét, amit szívesen látnának a kínálatban, és Szabó Réka kereskedelmi igazgató és csapata rövid időn belül készletre veszi azt.

A raktár mellett saját pékséget is nyitnak, ami működését 8-10 különböző péktermékkel fogja megkezdeni szeptember folyamán.

 

Forrás: Kifli.hu


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.