Terjeszkedik a Kifli.hu

A cég bővíti szállítási zónáit.

Mint közleményükben írják, már Budapest agglomerációjában is lehet házhoz rendelni a termékeiket. A bővülést raktáruk növelésével, és egy új pékség kialakításával is támogatják.

A kibővített szállítási területek a következőképpen alakulnak: Észak-Buda területén Csobánka, Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Szentendre. Észak-Pesten Göd és Csomád. Budaörsön Telki, Budajenő és Páty. Dél-Pesten Tököl, Ócsa, Isaszeg, Szigethalom, Taksony, Alsónémedi és Üllő. Továbbá a Balaton körüli szállítási zónák is bővültek Aszófő, Balatonfőkajár, Balatonszabadi és Balatonföldvár településekkel.

Így jelenleg több mint 5000 négyzetkilométer a kézbesítési terület, összesen 75 települést tartalmaz a budapesti kerületekkel együtt.

A jelenleg is zajló fejlesztésekkel 4500-ról 9000 négyzetméterre növekszik a raktár mérete, várhatóan szeptember első felében érve el a maximális kapacitást. A nagyobb méret, szélesebb termékskálát is jelent, ami 12000 árucikkről 15000-re bővül az elkövetkező hetek során, melyek közül több, mint 1500 termék a vásárlói kérések alapján kerül a kínálatba. A vásárlóknak elég egy egyszerű, a honlapon felugró ablakba beírni annak a terméknek a nevét, amit szívesen látnának a kínálatban, és Szabó Réka kereskedelmi igazgató és csapata rövid időn belül készletre veszi azt.

A raktár mellett saját pékséget is nyitnak, ami működését 8-10 különböző péktermékkel fogja megkezdeni szeptember folyamán.

 

Forrás: Kifli.hu


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.