Ingatlanpiaci nagyágyúkkal erősít a Gránit Pólus

Ingatlanpiaci nagyágyúkkal erősít a Gránit Pólus 

A hazai ingatlanszektor legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozása két ingatlanpiaci szakemberrel erősít.
Tisztújító közgyűlés a MABEUSZ-nál

Tisztújító közgyűlés a MABEUSZ-nál 

A Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ) 2022. november 21-én, hétfőn tartotta tisztújító közgyűlését.
Ismét Flesch Tamás lesz a szállodaszövetség elnöke

Ismét Flesch Tamás lesz a szállodaszövetség elnöke 

Az MSZÉSZ LVI. tisztújító közgyűlésén megválasztották elnöknek Flesch Tamást, aki a tiszteletbeli elnöki pozíciót januártól újra aktív közreműködésre cseréli.
Helycsere a szállodaszövetség keleti régiójában

Helycsere a szállodaszövetség keleti régiójában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége régióülés-sorozatának következő állomása a Mercure Debrecen szálloda volt, ahol a keleti régió tagjai üléseztek.
Új vezető a szállodaszövetség balatoni régiójában

Új vezető a szállodaszövetség balatoni régiójában 

A tisztújító régióülésre Balatonfüreden a nemrég nyitott LUA Resort szállodában került sor.
Szállodaszövetségi tisztújítás a Nyugati régióban

Szállodaszövetségi tisztújítás a Nyugati régióban 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének nyugati régióülését Bükfürdőn, a Caramell Premium Resort szállodában tartották több mint 30 szállodás szakemberrel és közel 40 kiállító cég képviselőjével.
Tisztújítás a VOSZ-nál

Tisztújítás a VOSZ-nál 

Tisztújítás zajlott le a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségében: az érdekképviselet Küldöttgyűlése a mai napon elnökévé választotta Eppel Jánost, a szervezet társelnökét. A megválasztott tisztségviselői kör - akiknek a megbízatása a 2026. évi tisztújító Küldöttgyűlésig tart - több új, neves és elismert vállalkozóval gazdagodott.
MUISZ-közgyűlés: nem számol a turizmus leállásával a kormány

MUISZ-közgyűlés: nem számol a turizmus leállásával a kormány 

Egyebek között ez is elhangzott a MUISZ keddi tisztújító közgyűlésén Esztergomban, amelyen jó hírként érhette a szakmát az a kormányzati ígéret, hogy a következő hónapok járványkezelését a be- és kiutazás szigorítása nélkül kívánják megvalósítani.
Új elnök a TUTSZ élén

Új elnök a TUTSZ élén 

2020. november 25-én a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége tisztújító Közgyűlésén a tagok elnökké választották Holczerné Szentirmai Ágnest, a HON-IFO Üzletviteli Tanácsadó Kft. tulajdonos ügyvezetőjét, a szervezet korábbi titkárát.
Tisztújítás a MSZÉSZ Dél-alföldi régiójában

Tisztújítás a MSZÉSZ Dél-alföldi régiójában 

Az MSZÉSZ Dél-alföldi régióülése 2020. október 6-án a kecskeméti Four Points By Sheraton Kecskemét Hotel És Konferencia Központ ban került megrendezésre, melyen a szakmai előadások mellett panelbeszélgetés formájában a biztonságos vendégfogadásról és a best practice-ekről tájékoztatták a beszélgetőpartnerek a résztvevőket.

Tisztújítások az MSZÉSZ-nél 

Ezekben a hetekben zajlanak a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének régiós ülései. A tisztségekre új tagokat is választottak a régiókban.

Tisztújítás Miskolcon 

Új vezetőség segíti a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagjait a COVID19 utáni újraindulásban.

Január 1-től Flesch Tamás az MSZÉSZ új elnöke 

Lezajlott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének őszi tisztújító közgyűlése. Az új elnök, alelnök és társelnök január 1-jétől két éven keresztül tölti majd be a pozíciót. A szakembereket november 22-én választották meg a Danubius Hotel Héliában.

Tisztújítás a FATOSZ-ban 

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) szeptember 23-án, szombaton tisztújító közgyűlést tartott a Budapesti Gazdasági Egyetemen, amely immár 23 éve segíti és támogatja a szövetség működését. 

Tisztújítás a Gyenesdiási Turisztikai Egyesületben 

Új elnökhelyetteseket választottak a Gyenesdiási Turisztikai Egyesületben.

Alakuló elnökségi ülést tartott a MUISZ 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége 2014. december 8-i tisztújító közgyűlését követően az új elnökség dr. Erdei Bálint vezetésével január 26-án tartotta meg első, alakuló ülését a The Three Corners Hotel Bristol-ban.

Tisztújítást tartott az MNGSZ 

2014. március 7-én tisztújító küldött közgyűlést tartott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség a BaGaTech szakkiállításon. A fontosabb pozíciókban nem történtek személyi változások, de a Szövetség átáll a 2 éves választási ciklusokra 2014-től. 

Újraválasztották a BKTE elnökségét 

2014. február 12-én, kedden tartotta évi rendes és tisztújító közgyűlését a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai egyesület, melyen a szokásos napirendi pontokon kívül megválasztották a következő három éves ciklus elnökségi tagjait is.

Tisztújítás a MUISZ közgyűlésén 

Molnár Gabriella továbbra is MUISZ-elnök.

Szegedi Andrea az oroszországi ANTOR elnöke 

Az Oroszországban működő Nemzeti Idegenforgalmi Hivatalok Szövetsége (ANTOR) tisztújító közgyűlést tartott, melynek során Szegedi Andreát, a Magyar Turizmus Zrt. oroszországi külképivselőjét választották a szervezet elnökévé - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.).

IHSZ MISZ Egyesület: rendhagyó tisztújítás 

Május 28-án Bozsokon, a Sibrik Kastélyban tartotta éves közgyűlését az IHSZ Megyék Idegenforgalmi Szövetsége Egyesület, amely során rendhagyó tisztújítás is történt.

Tisztújítás a Balatonföldvári TDM 

A tisztújítás során az egyesület új elnöke Bolygóné Polgár Klára, az eddigi alelnök, alelnöke Fekete Tamás lett - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület.

Új vezetőség a kenesei turisztikai egyesület élén 

Az elmúlt hét végén tartotta tisztújító éves közgyűlését a Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület (BKKTE) Balatonkenesén, a Kultúra Házában. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!