Toszkána a firenzei reptér tetején terjeszkedik

Toszkána a firenzei reptér tetején terjeszkedik 

Nemrégi mutatták be a firenzei Amerigo Vespucci repülőtér új nemzetközi termináljának látványterveit.
Siena – lóverseny olasz módra

Siena – lóverseny olasz módra 

Ha Sienába utazunk, érdemes az év során kétszer (júliusban Sarlós Boldogasszony, augusztusban pedig Mária mennybemenetelének napján) megtartott Palio idején érkezni, ugyanis egy 4 napos népünnepély-fesztivál forgatagában találhatjuk magunkat.
Toszkán fogásokat kínáló menő hely is beállt a street food sorba

Toszkán fogásokat kínáló menő hely is beállt a street food sorba 

A 20 éves Trattoria Toscana Budapest egyik rég bejáratott vendéglátóhelye. Olasz séfjük, a tulajdonosokkal egyetértésben, most új vállalkozásba kezdett. 

Orosz modell neveli illemre honfitársait Olaszországban 

Hogyan viselkedjünk az olasz tengerparton? - erről forgattak reklámfilmet Toszkánában az itt nyaraló orosz turisták számára, akik az olaszok szerint jómódúak, de nem ismerik a jó modort.

Szállás világítótoronyban és a pórul járt Concordia 

A MaremMare Konzorcium, mely a Toszkán tengerpart homokos partjait szegélyező kempingjeit, üdülőfalvait, szállodáit népszerűsíti, 14 európai városban folytatott marketing és értékesítő kampányának utolsó állomásaként Budapesten tartott workshop -ot.

Belépőt kell váltani Elba szigetére 

Egyeurós "belépti díjat" szednek a turistáktól a toszkán Elba szigetén, amely ezzel a lépéssel számos más itáliai sziget példáját követi.
Víz alatt szinte egész Velence

Víz alatt szinte egész Velence 

A toszkán árvizek miatt 200 embert kellett evakuálni, míg Velencében a magas vízállás miatt víz alá került a város több mint kétharmada, írja a The Huffington Post.  

Toszkán szálló hajléktalanok üzemeltetésében 

A turizmust a szolidaritással ötvözik Olaszországban: hajléktalanok fognak működtetnek egy falusi szállót Toszkánában.
Luxusszálloda középkori faluból

Luxusszálloda középkori faluból 

Hiába az olasz műemlék- és természetvédők tiltakozása, luxusszállodává építenek át egy egész települést Toszkánában. Castelfalfiba ezek után csak a tehetősek léphetnek be.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!