Az Origo megvette a Travelót

Az Origo megvette a Travelót 

Az utazási oldalt kiadó cég a CEMP-től kerül át az Origo-New Wave-hez. Személycsere nélkül zajlik az átköltözés.
Ezek a légitársaságok voltak tavaly a magyarok kedvencei

Ezek a légitársaságok voltak tavaly a magyarok kedvencei 

A Weco-online Kft., a repjegy.hu üzemeltetője, a Travelo Utazási Magazinnal közösen 2015-ben is meghirdette „Az Én légitársaságom” felmérést, melyben a hazai utazóközönség kedvenc légitársaságát kereste. A díjakat február 11-én, a Budapest Airport 1-es terminálján adták át.
A Travelo.hu-nál folytatja Gyulavári Andrea

A Travelo.hu-nál folytatja Gyulavári Andrea 

Gyulavári Andrea 2015. október elsejétől az Index utazási mellékleteként működő Travelo.hu csapatát erősíti.
Ismét lehet jelentkezni az Év kutyabarát szálláshelye versenyre

Ismét lehet jelentkezni az Év kutyabarát szálláshelye versenyre 

Újra meghirdették az "Év kutyabarát szálláshelye" pályázatot. A szervezők azoknak a szálláshelyeknek a jelentkezését várják, akik meg szeretnék méretni magukat a Kutyabarát.hu és a Travelo.hu közös szervezésében megrendezésre kerülő felmérésen.
Indul az Irodák Viadala!

Indul az Irodák Viadala! 

Kilenc utazási iroda részvételével megkezdődik az Irodák Viadala az Amadeus szervezésében. A versenyre jelentkező irodák egy több héten át tartó, 3 fordulós sorozatban mérhetik össze tudásukat, melynek lezárásaként az egyes fordulók nyertesei fognak megmérkőzni egy döntő keretében. 

A homokos part, Horvátország és a lángos a favorit a magyarok körében 

Ha nyár, akkor vízpart – így gondolkodnak legtöbben, mikor a nyaralásukat tervezik. Bár évről évre nő azok száma, akik más elfoglaltságot keresnek a nyári szabadságukra, azért a tengerek, tavak és folyók partjain még sokáig nem kell attól tartani, hogy elnéptelenednének a strandok.

Merre tovább magyar turizmus? 

A hazai turizmus tartós kibontakozásának lehetőségeit és aktuális problémáit gyűjtötte egy csokorba a Figyelő és a Travelo május huszadikán megrendezett közös konferenciája. 

Új főszerkesztő a Travelo.hu magazinnál 

2015. március 1-jétől Lehóczki Márta látja el a Travelo főszerkesztői feladatait - jelentette be az Utazás kiállításon a cég ügyvezető igazgatója, Fináczy Dóra. 
Továbbra is keresi Az év utazóját a Travelo és a Magyar Turizmus Zrt.

Továbbra is keresi Az év utazóját a Travelo és a Magyar Turizmus Zrt. 

Számos pályamű érkezett már a pályázat Indavideo-s oldalára, ám a jelentkezési időszak még nem zárult le. Aki szeretné pályaművével bizonyítani, hogy ő a legalkalmasabb jelölt Az év utazója pozícióra, június 17-éig még megteheti.

Tízből kilencen eltörölnék a borravalót 

A tíz leginkább meglepő japán szokásról kérdezte olvasói véleményét a Travelo.hu az Index.hu utazási melléklete. A felmérésben arra voltak kíváncsiak, hogy melyik az a jelenség, amit gondolkodás nélkül bevezetnének hazánkban is, és mi az, amit értelmetlen, felesleges hagyományként tartanak a mai napig életben. Az összeállításban szereplő tíz szokatlan jelenség kapcsán közel 14 ezren voksoltak. 

Talpraesett Turista 

Július elején az Index.hu utazási magazinja, a Travelo.hu elindította az első tematikus mellékletét, a Talpraesett Turistát, melynek célja, hogy olyan tippeket adjon, amelyekre odafigyelve alacsonyabb lehet a családi nyaralásunk költségvetése.

Személyi változások az Index utazási oldalainál 

2013 áprilisától a Travelo.hu lapigazgatói feladatkörét Lehóczki Márta látja el.

Külföldi utak, belföldi szálláshelyek a life.hu-n 

A life.hu-n újdonságként induló utazási rovat tartalma mellé stratégiai együttműködésben a Travelo.hu biztosítja a belföldi utazási szolgáltatásokat. Magyarországi szállásajánlatok, utazási irodák külföldi útjai, csomagajánlatai mellett egyéb programajánlatok is kerülnek az oldalon induló rovatra.

Egyesült a C-Travel.hu és a Travelo.hu 

A Travelo.hu utazási portál szeptembertől a korábban a C-Travel.hu-n elérhető szolgáltatásokat is kínálja, így az utazási magazinból a felhasználók az utazási ajánlatokat, a repülőjegykeresőt és a biztosításkalkulátort is elérhetik.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!