Alaposan megbírságolták ezt a szálláskereső portált

Alaposan megbírságolták ezt a szálláskereső portált 

Egy ausztrál bíróság pénzbüntetésre kötelezte az amerikai Expedia Grouphoz tartozó online szállásfoglalási szolgáltatót, a Trivagót. A nálunk is ismert oldalt azért marasztalták el, mert a bíróság szerint félrevezetően tájékoztatta a látogatóit a hotelszobák áráról.
Budapest volt a legnépszerűbb belföldi szilveszteri úti cél

Budapest volt a legnépszerűbb belföldi szilveszteri úti cél 

A trivago.hu és a Szallas.hu adatai szerint is Budapest volt a legnépszerűbb belföldi szilveszteri úti cél, a külföldi városok közül Prága, illetve Zakopane vezet.
Ezek most a legtrendibb nyári úti célok

Ezek most a legtrendibb nyári úti célok 

A Trivago összeállította a legkeresettebb nyári desztinációk listáját, az elmúlt két év adataiból. A listára felkerült egy szomszédos ország kis városa is. 
Síelés top 10: Zakopane a legnépszerűbb a Trivago szerint

Síelés top 10: Zakopane a legnépszerűbb a Trivago szerint 

A Trivago.hu szálláskereső weboldal legújabb felmérése szerint a magyar síelők közül legtöbben Zakopane szállásai iránt érdeklődnek idén.

Gyula, Sárvár és Hévíz a top 3 vidéki város a Trivago listáján 

A Trivago.hu szálláskereső weboldal a vendégek által leadott szállásértékelések alapján felállította a legkedveltebb nemzetközi és magyar úti célok listáját.

Egyre népszerűbb szilveszteri úti cél Budapest 

A Trivago.hu szálláskereső weboldal adatai alapján a magyar főváros a 12. helyen szerepel a legkeresettebb európai városok listáján szilveszterkor. A felmérésből az is kiderül, hogy a magyarok a négycsillagos hoteleket keresik legnagyobb arányban az év utolsó bulijához.
Nagyszeben és Nagyvárad Európa legjobb ár-érték arányú városai között

Nagyszeben és Nagyvárad Európa legjobb ár-érték arányú városai között 

Két romániai város, Nagyszeben és Nagyvárad is felkerült Európa legjobb ár-érték arányú tíz úti célja közé – áll az AGERPRES hírügynökséghez eljuttatott közleményben.
Európa legjobb ár-érték arányú úti céljai között szerepel Eger és Pécs

Európa legjobb ár-érték arányú úti céljai között szerepel Eger és Pécs 

A Trivago.hu szálláskereső weboldal saját statisztikái alapján idén is rangsorolta a legjobb ár-érték arányú úti célokat. Ezúttal kontinensekre lebontva született meg a Best Value lista, Eger és Pécs is felkerült az európai top 10-be.

Augusztus 20.: Siófok a legnépszerűbb, Füred a legdrágább 

Bár az Új Kenyér ebben az évben nem hoz magával hosszú hétvégét, még így is rengetegen töltik wellnessezéssel, kikapcsolódással augusztus 20-át. A legtöbb kimozdulni vágyó ezúttal is a Balaton partjáról szeretné végignézni a tűzijátékot – derül ki a Trivago.hu szálláskereső weboldal felméréséből.

Így még nem látta Horvátországot 

Horvátország a magyar utazók örök kedvence, a Trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint 2016 nyarán is a legkeresettebb ország. A horvát Riviéra főbb városait vagy a Plitvicei-tavakat mindenki ismeri és szereti, ám a Trivago összegyűjtött hét kevésbé híres, ám annál gyönyörűbb úti célt az ország különböző részeiről.

Vajon honnan érkeznek a Szigetre legnagyobb számban? 

A trivago.hu szálláskereső weboldal felmérése szerint a külföldieket elsősorban a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál vonzza az idei nyári fesztiválszezon - magyarországi - kínálatából. Meglepetés?

Bibione és Siófok a legkeresettebb városok a Trivagón 

A Trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint, akárcsak tavaly, a legnépszerűbb idén nyáron is Horvát- és Olaszország a magyar felhasználók körében.

Jók vagyunk állatbarát szállodákban 

Sok utazó számára akkor élmény a kikapcsolódás, ha azt nemcsak párjával, családjával, hanem házikedvencével is megoszthatja. A trivago.hu szálláskereső weboldal látogatói körében a háziállat elszállásolása a 10 legkeresettebb szolgáltatás között van az ideális szálláshely megtalálásánál, és a felmérés szerint a magyar hotelek nem maradnak el az európai színvonaltól.

Budapest és Siófok aratott a Trivagón 

A trivago.hu szállásár-összehasonlító portál éves felmérése szerint a magyar utazók körében 2015 nyarán Siófok, az év többi részében pedig Budapest vezette a népszerűségi listát, és ez idén is hasonlóan alakul.

Budapest a 16. a szilveszteri népszerűségi listán Európában 

Karácsonykor kevesen, az év utolsó napján azonban annál többen szeretnének kimozdulni otthonról. A trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint Budapest a keresett európai úti célok között van, és lassan nem marad szabad szoba 2015 utolsó éjszakájára.

Városmárkázás, hotelkörkép, békéltetés, online értékesítés 

Őszi–téli kiutazási trendek, békéltető testületi eljárás az utazási irodák szemszögéből, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések – ezek voltak a témái idei őszi Turizmus Akadémiánknak.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb magyar szálláshelyek 

A trivago.hu szálláskereső weboldal idén először állította fel ranglistáját a magyar szállások között. A leadott vendégértékelések alapján megszületett az ország, illetve az egyes régiók legkedveltebb magyar szálláshelyeinek toplistája.

Tudják, hol pihensz október 23-án! 

Az interneten semmi sem marad titokban. A trivago szálláskereső már azt is tudja, hol töltik az október 23-i hosszú hétvégét a magyarok.

A legfrissebb turisztikai trendek a Turizmus Akadémián 

Trivago, Travelport, GoGlobal, Szállás.hu, BDO Magyarország - Ismerje meg a legfrissebb szakmai trendeket az október 27-i Turizmus Akadémián szakértőink előadásában!

Pécs a világ legjobb ár-érték arányú városai között 

Tavaly Szeged, most Pécs szerepel a top 10-ben, de ezúttal Győr is előkelő helyezést kapott. A trivago.hu szálláskereső weboldal idén is elkészítette 100-as toplistáját a világ legjobb ár-érték aránnyal rendelkező városairól.

A legtöbben víz mellől néznék a tűzijátékot 

A trivago.hu-n történt keresések alapján az augusztus 20-23-i hosszú hétvégén megint Siófok és a főváros a legnépszerűbb úti cél - tudtuk meg a Trivagotól.

15%-kal nőnek a budapesti szállásárak a Sziget ideje alatt 

Akárcsak nemrég a Forma-1-es Nagydíj idején, a közelgő Sziget Fesztivál alatt is nőnek a budapesti szállásárak. A trivago.hu felmérése szerint az augusztus 10-17-ig tartó időszakra szlovákok, horvátok, lengyelek, finnek keresik legnagyobb arányban a budapesti szálláshelyeket.

Az ódon, a luxus és a gőzhajó - Európa menő hajóhotelei 

A trivago.hu szálláskereső weboldal összegyűjtötte Európa 10 legjobb hajóhotelét (botelét). Ezek a szállások esténként garantáltan álomba ringatják a vendégeket, de egy dologra érdemes felkészülni: nem fog szilárd talajt érezni a lába alatt.

Többet költ és hosszabb időre utazik idén a magyar turista 

A trivago.hu utazási weboldal felmérése szerint a magyarok idén többnyire ugyanazokat az úti célokat keresik meg a nyáron, mint tavaly, de átlagosan többet hajlandók költeni a szállásra. 

Szállodai internet: Magyarország az első tíz között 

A trivago.hu szálláskereső weboldal felmérése szerint a hotelszobákban elérhető internetszolgáltatás terén az Egyesült Államok viszi a pálmát. Az Egyesült Királyságot, Belgiumot és Németországot megelőzve Magyarország is a top 10-ben van.

Így utazik a magyar télen és nyáron 

A trivago.hu utazási weboldal összevetette a magyarok nyári és téli utazási szokásait. Télen rövidebb időre foglalunk szállást, de nagyjából ugyanannyit szánunk rá, és az ötcsillagos hotelek is népszerűbbek decembertől februárig. Nyáron Siófokra, télen Budapestre kíváncsiak arányaiban a legtöbben. 

Budapest lett a Valentin-nap nyertese 

A trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint Valentin-nap hétvégéjén a főváros után Eger és Győr volt a legkeresettebb úti cél, a negyedik helyen Velence áll.

Magyarország a legolcsóbb európai úti célok között 

A trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint Magyarország a top 5 legolcsóbb európai úti cél között volt 2014-ben.

Egerben a legolcsóbb a szállás az ünnepek alatt 

A trivago.hu szállásár-összehasonlító weboldal adatai szerint a kedvelt úti célok közül Szeged és Eger a legolcsóbb választás azok számára, akik elutaznának az ünnepek alatt.

Így került Szeged a világ top 5 úti célja közé 

A trivago szállásár-összehasonlító weboldal minden évben elkészíti saját, 100-as toplistáját a világ legjobb ár-érték aránnyal rendelkező városairól. Ezúttal egy magyar város is szerepel a listán; Szeged az ötödik legjobb úti cél 2015-re.

Vita a tihanyi szállásárak drasztikus emelkedéséről 

Rendesen meglepődtek a tihanyi szállásadók, amikor a sajtóban szembesültek azzal, hogy az országban állítólag náluk emelkedett legjobban a szállások ára egy év alatt.

Így változnak a szállásárak a hosszú hétvégén 

A trivago.hu adatai szerint Balatonfüreden a legjelentősebb a szállásár-növekedés az október 23-26-i hosszú hétvégére.

Így nyaralt idén a magyar 

Itthon Siófok, külföldön Róma volt idén a legnépszerűbb nyári úti cél azon magyarok körében, akik online foglalták le utazásukat. A trivago szálláskereső oldal adataiból az is kiderül, a legtöbben az utolsó pillanatban döntöttek.

Az idei nyár legolcsóbb és legdrágább nyaralóhelyei 

A szállodai árakat összehasonlító trivago.co.uk weboldal összeállította az idei nyár legolcsóbb és legdrágább úti céljainak listáját. 

A világ élvonalában a budapesti szállodák 

Listát készített a Trivago az egyes úti célok szállodáinak reputációja alapján, amelyben fővárosunk igen előkelő, tízedik helyen szerepel a világ 100 vizsgált városa között. 

19%-kal nőttek az európai szállodai árak 

Az átlagos európai szobaár augusztus óta 32 700 forintról 39 000 forintra emelkedett - számolt be a szállodai árakat összehasonlító brit portál, a trivago.

Budapesti szálloda az első helyen 

A Trivago brit, szállodai árakat összehasonlító portál tízes listáján - mely ezúttal tíz európai bevásárló úti cél szállodai árait hasonlította össze.

Drágább lett a szállodai szoba Európa több nagyvárosában 

Nőttek a szállodai szobaárak októberben több mint 30 európai nagyvárosban, derül ki a Trivago, szállodai árakat összehasonlító portál legfrissebb jelentéséből.

Kelet-európai top10-ben a budapesti Boutique Hotel Bristol 

A szállodai szobaárak összehasonlításával foglalkozó trivago honlap összeállított egy TOP10-es listát azokról a divatos kelet-európai városokról, ahol 30 font alatt lehet szobát kapni - adta hírül a Gazdasági Rádió.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!