Tél helyett tavasszal rendezik meg a milánói BIT-et 

A milánói BIT turisztikai kiállítás dátuma megváltozik, február helyett idén április 10-12. között rendezik meg a Fieramilanocityben.
Jövőre új időpontban a bécsi Ferien Messe

Jövőre új időpontban a bécsi Ferien Messe 

Közép-Európa hagyományosan legnagyobb szabadidős- és turisztikai vására, - a bécsi Ferien Messe - jövőre a szokásos januári időpont helyett márciusban kerül megrendezésre - írja a GD Consulting.
Digitális GTM 2021-ben is

Digitális GTM 2021-ben is 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) úgy döntött, hogy a Germany Travel Mart (GTM) 2021 rendezvényt jövő tavasszal is digitális vásárként rendezi meg.
Elmarad Amerika legnagyobb turisztikai vására

Elmarad Amerika legnagyobb turisztikai vására 

A hazai szakma Pow Wow-ként ismeri, hivatalos neve International Pow Wow (IPW), Las Vegas-ban került volna sor rá idén május 30 és június 3-a közt.

Magyarok Madagaszkáron 

Afrika egyik jelentős turisztikai vásárán, az Antananarivoi ITM -en, Mr. Roland Ratsiraka turisztikai miniszter, külön köszöntötte a 10 fős, többségében MUISZ tagokból álló magyar delegációt. 
Két turisztikai vásár, kétféle magyar megjelenés

Két turisztikai vásár, kétféle magyar megjelenés 

Január 12. és 15. között rendezték meg a bécsi Ferien-Messe turisztikai kiállítást és vásárt. Míg korábban a Magyar Turizmus Zrt. összefogta a kiállítókat, idén 12 magyar kiállító fogott össze, hogy egy közös standon megjelenjenek.

Még négy vidéki utazási vásár lesz idén 

Idén két vidéki városban már rendeztek utazási kiállítást, márciusban és áprilisban pedig további négy városban lesz turisztikai börze. Azonban 2016-ban is van néhány olyan helyszín, ahol pár éve még tartottak expót, de ma már nem rendezik meg az eseményt.

Magyarország is részt vesz Európa egyik legnagyobb turisztikai vásárán 

Magyarország részvételével vette kezdetét szerdán Madridban Európa egyik legrangosabb nemzetközi turisztikai vására, a Fitur, amelyen öt napon át, a világ minden tájáról összesen 165 ország és régió mutatkozik be a szakmai és a civil közönségnek.
Témanapokkal erősít a müncheni utazási vásár

Témanapokkal erősít a müncheni utazási vásár 

Bajorország legnagyobb utazási és szabadidős vására, a „f.re.e” a müncheni vásárterületen február 18-22. között zajlik.

Magyarország a díszvendég az osztrák utazási kiállításon 

Magyarország termálfürdőivel és Budapest nevezetességeivel van jelen a Linzben tartott nemzetközi turisztikai vásáron, ahol első ízben díszvendég.

Harkányfürdő a boszniai piacra is betörne 

Két jelentős turisztikai vásáron is kiállítóként vett részt Harkányfürdő májusban. A cél mindkét helyen ugyanaz volt: a meglévő formális és informális kapcsolatok erősítése és a fürdővárosba érkező délszláv vendégek számának növelése.

Magyarország tizenötödször is a romániai turisztikai vásáron 

Megnyitotta kapuit Románia legnagyobb turisztikai vására, amelyen 24 ország, köztük Magyarország is képviselteti magát.

Ázsiai turisztikai seregszemle Laoszban 

2013. január 18-24. között rendezik meg Laosz fővárosában, Vientiane-ban az egyik legjelentősebb ázsiai turisztikai rendezvényt, az ASEAN Tourism Forumot (ATF). A vásáron részt vesz munkatársunk is, így a legfontosabb ázsiai szakmai hírekről folyamatosan beszámolunk olvasóinknak. 

Hazánk is részt vett Ukrajna rangos turisztikai vásárán 

Október 11-13-án került megrendezésre Ukrajna második legnagyobb turisztikai vására, a kijevi Ukraine-ITM Turisztikai Szalon, melyen 42 ország 637 képviselője vett részt, közölte lapunkkal a Magyar Turizmus Zrt.

Ott voltunk a balkáni régió legjelentősebb turisztikai vásárán 

Belgrádban, az immár 34. alkalommal megrendezett IFT (International Fair of Tourism) vásár keretében népszerűsítette Magyarország turisztikai kínálatát a Magyar Turizmus Zrt., február 23-26. között. (Az évről évre egyre nagyobb számú érdeklődőt vonzó kiállításon 2011-ben közel 60.000 látogató ismerhette meg 43 ország több mint 880 kiállítójának kínálatát.)

Turisztikai vásár Kolozsváron 

Erdély legjelentősebb turisztikai vásárát rendezik november 11-13. között Kolozsváron a Pólus Centerben. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!