Városmárkázás, hotelkörkép, békéltetés, online értékesítés 

Őszi–téli kiutazási trendek, békéltető testületi eljárás az utazási irodák szemszögéből, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések – ezek voltak a témái idei őszi Turizmus Akadémiánknak.

Turizmus Akadémia: városmárkázás, hotelkörkép, online értékesítés 

Őszi-téli kiutazási trendek, békéltető testületi eljárás az utazási irodák szemszögéből, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések – ezek voltak a témái idei őszi Turizmus Akadémiánknak.
Őszi-téli trendek az októberi Turizmus Akadémián

Őszi-téli trendek az októberi Turizmus Akadémián 

Október 27-én újra Turizmus Akadémia! Legfontosabb témáink: őszi-téli kiutazási trendek, kerekasztal az utazási szakma nagyágyúival, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések.

Aktuális kiutazási trendek, illetékmentes akciók 

Mi várható az idei nyári szezonban? Mik az aktuális trendek az utazási piacon? Ki mit gondol az illetékmentes akcióról és az ajándékutakról? Többek között ezekben a témákban fejtették ki véleményüket a májusi Turizmus Akadémia kerekasztal-beszélgetésének résztvevői: a hazánkban működő legnagyobb tour-operátorok ügyvezetői.
Turizmus Akadémia: fenntartható turizmus, sharing economy, utazási rendszerek

Turizmus Akadémia: fenntartható turizmus, sharing economy, utazási rendszerek 

A május 5-i Turizmus Akadémia legfontosabb témái a megosztó gazdaság, a tour-operátor platformok, az értékesítési akciók voltak, szezon előtti kerekasztal-beszélgetéssel.
Turizmus Akadémia: Fókuszban az utazási irodák

Turizmus Akadémia: Fókuszban az utazási irodák 

Május 5-én újra Turizmus Akadémia. Legfontosabb témáink: megosztó gazdaság, tour-operátor platformok, értékesítési akciók, szezon előtti kerekasztal. Utazási irodáknak kihagyhatatlan!

Turizmus és kupon: sikeres konferencia kiadónk szervezésében 

A turizmus és a kuponozás aktuális kérdései kerültek napirendre a legutóbbi Turizmus Akadémián, amelyet a Turizmus Trend rendezett meg a közelmúltban Budapesten.

Turizmus és kupon - letölthető előadások 

A turizmus és a kuponozás aktuális kérdései kerültek napirendre a legutóbbi Turizmus Akadémián, amelyet a Turizmus Trend rendezett meg a közelmúltban Budapesten. Az előadások anyagait a konferencia résztvevői és előfizetőink a kapcsolódó fájlok menüpontban tudják letölteni. 

Májusban is nőtt a Horvátországba látogató magyarok száma 

Több mint 13 százalékkal több magyar turista utazott májusban Horvátországba, miközben összességében közel 3 százalékkal kevesebb külföldi vendég kereste fel az adriai államot - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője kedden az MTI-t.

Turizmus a digitális világban: online marketing és értékesítési trendek 

Május 20-án a Hotel Benczúr adott otthont a Turizmus Akadémiának, amelyen a Turizmus Trend szervezésében az online világ elismert tekintélyei avatták be a teltházas rendezvény résztvevőit a legújabb technikák, eszközök és módszerek ismeretébe.

Alternatív marketingbörze a Turizmus Akadémián 

Május 22-én Túlélőcsomag kezdőknek és haladóknak - Alternatív marketing ötletbörze címmel rendezte meg a Turizmus Trend szerkesztősége a legutóbbi Turizmus Akadémiát. A baráti hangulatú, interaktív workshopon hat előadó osztotta meg gondolatait a hallgatósággal.

Adózási problémák és turizmustörvény 

Február 14-én zajlott a Turizmus Trend első idei Turizmus Akadémia-rendezvénye, Aktuális adózási és szabályozási kérdések a turizmusban címmel.

Közérthetően az adózásról 

Alig két hét van hátra a Turizmus Akadémia következő rendezvényéig. A konferenciát ezúttal a PwC Magyarország Kft-vel közösen rendezzük, s a turizmus területét érintő aktuális adózási és szabályozási kérdéseket feszegetjük február 14-én, a Prémium Apartmanházban, reggel 9 órától.

Amit megspórolnak, legközelebb elköltik  

Több mint 60 közösségi vásárlói oldal működik már Magyarországon. A vevők többsége nő, budapesti és 30 év alatti, ez is elhangzott Turizmus Akadémia - Ügyféllojalitás és közösségi vásárlás a turizmusban című konferenciánkon, amelyet kedden az Oxygen Wellness Központban tartottunk. 

Adóügyekről a Turizmus Akadémián 

A Pricewaterhouse Coopers Magyarország Kft. adómenedzsere, Kőmíves Krisztina is előad az október 25-i Turizmus Akadémián.

Kupon, kedvezmény, akció! 

Aktuális témával, a közösségi vásárlással, valamint az ügyféllojalitás és a turizmus összefüggéseivel foglalkozik a következő Turizmus Akadémia, amelyet október 13-án rendezünk meg Budapesten.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!