Együttműködési megállapodást kötött az Emirates és a United

Együttműködési megállapodást kötött az Emirates és a United 

Az Emirates és a United ma történelmi jelentőségű partnerségi megállapodást írt alá, amely mindkét légitársaság hálózatát bővíti, és utasaiknak kényelmes elérést biztosít több száz új célállomásra* az Egyesült Államokon belül és világszerte - tájékoztatta lapunkat az Emirates.
United Airlines-vezér: most vegyen karácsonyra repjegyet az USA-ba!

United Airlines-vezér: most vegyen karácsonyra repjegyet az USA-ba! 

A helyzet fokozatosan javulni fog, de csak jövő nyárra fogunk visszatérni a megszokott kihasználtsághoz és a normál utaslétszámhoz, mondta minap egyik nyilatkozatában Scott Kirby, az egyik legnagyobb amerikai légitársaság, a United Airlines vezérigazgatója.
Újra napi járat az Egyesült Államokba Skóciából

Újra napi járat az Egyesült Államokba Skóciából 

Az amerikai United Airlines jövő márciustól ismét elindítja Skócia és az Egyesült Államok között légi járatait.

Így küzd az esélyegyenlőségért a United Airlines 

Az amerikai légitársaság azt tervezi, hogy 2030-ig 5000 új pilótát képezne ki akadémiáján, akiknek a tervek szerint legalább a fele nő vagy színesbőrű lenne - írja a helyi sajtó.
Megállapodott a repülőgépről levonszolt utassal a United Airlines

Megállapodott a repülőgépről levonszolt utassal a United Airlines 

A United Airlines légitársaság kártérítésben állapodott meg csütörtökön azzal a férfival, akit erőszakkal vonszoltak le a társaság egyik járatáról, s közben meg is sérült.
„United Airlines. F**k you!”

„United Airlines. F**k you!” 

Mémek és a United Airlinest kifigurázó videók tömkelege született azután, hogy az amerikai légitársaság erőszakot alkalmazva szállított le egy utast az egyik járatáról, mert túlfoglalás volt a gépen. Egy népszerű tévés személyiség műsorában az esetet alapul véve parodizált reklámfilmet is készítettek a United Airlinesról.
Mindenki kiakadt a United Airlinesra

Mindenki kiakadt a United Airlinesra 

Országos felháborodást keltett az Egyesült Államokban, hogy a United Airlines egyik járatáról Chicagóban erőszakkal leszállítottak egy utast és a feleségét, mert kellett az ülőhely a légitársaság alkalmazottainak.
A fej fölötti poggyásztartóért is fizetni kell egy légitársaságnál

A fej fölötti poggyásztartóért is fizetni kell egy légitársaságnál 

Az új rendszer bevezetését az amerikai United Airlinesnál jelentették be.

Újabb kényszerleszállás a pilóta rosszulléte miatt 

Kényszerleszállást hajtott végre kedden Albuquerque-ben a United Airlines Houstonból San Franciscóba tartó utasszállítója, miután a gép másodpilótája repülés közben eszméletét vesztette.
Még keskenyebb ülések a United hosszú távú járatain

Még keskenyebb ülések a United hosszú távú járatain 

A United Airlines háza táján reppentek fel olyan pletykák, miszerint a még több férőhely érdekében tovább csökkentenék üléseik szélességét.

Pár órán keresztül ingyen osztották a repjegyet 

A fapados társaságok áraira is jócskán rávert csütörtökön néhány órán keresztül a United Airlines, amelynek valamilyen technikai hiba miatt nulla dolláros repjegyek kerültek online foglalási rendszerébe, írja a TravelMole. 

A United járatán akart végezni magával egy nő 

Kényszerleszállást hajtott végre Alaszkában az amerikai United Airlines légitársaság Chicagóból Peking felé tartó járata, miután egy 40-es éveiben járó ázsiai nő fel akarta akasztani magát a gép mosdójában - jelentette a kínai online média csütörtökön.

Rossz gépre rakták, 14 órát repült egy spániel 

Az arizonai Phoenix-ben várták gazdái Hendrixet, a springer spánielt, akit New Jersey repülőterén véletlenül rossz gépre raktak fel. A kutyus Írországon keresztül érkezett meg végül a családhoz, írja a TravelMole.  

Perlik az Americant és a Unitedet a World Trade Center összeomlása miatt 

Polgári bíróság elé kell állnia az American Airlines-nak és az United Airlinesnek a 2001. szeptember 11-i terrortámadások miatt.

Bocs a helytelen járatszámért 

Elnézést kért a United Airlines, amiért használta a 2001. szeptember 11-én eltérített gépei járatszámát.

Dőzsölhet az Airbus 

Az Airbus európai repülőgépgyártó a kereskedelmi légiközlekedésben egyetlen vállalattól származó valaha volt legnagyobb, 180 repülőről szóló megrendelését kapta az indiai fapados légitársaság IndiGotól - közölte az Airbus.

Egy csésze kávé térítette el a gépet 

Mire nem képes egy csésze kávé? El lehet vele például egy repülőt eredeti útiránytól téríteni. De mielőtt a Monty Python csoport, a málnát vészjóslóan suhogtató gyilkosára asszociálnánk, tisztázzuk: véletlen volt! A pilóta vagy csacsi mód kávézott, vagy egy helyre kis turbulencia közepette kortyolgatta a fekete levest.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!