40.000 látogató volt kíváncsi az Utazás kiállításra 

Tunézia, Pécs és a Matyóföld volt a díszvendége idén Magyarország legnagyobb turisztikai vásárának, amelyet 37. alkalommal rendezett a Hungexpo. Az előzetes adatok szerint 40.000 látogató kereste fel a Budapesti Vásárközpontban rendezett vásár standjait.
Idén korábban nyit a Balaton

Idén korábban nyit a Balaton 

Földön – vízen – levegőben – minden úton irány 2014-ben is a Balaton régió! - szól a balatoni régió négy évszakos utazásra ösztönző kampánya. Különösen a belföldi turistákat várják.
Pécs nem egyéjszakás város

Pécs nem egyéjszakás város 

Pécs volt a díszvendége az idei Utazás Kiállításnak. Ki is tettek magukért, mert senki nem tud még egy olyan drága műtárgyat felmutatni, mint amit Pécs itt kiállított.
Annyi felfedeznivaló hely van!

Annyi felfedeznivaló hely van! 

Ezzel a szlogennel debütált az idén 37. alkalommal megrendezett Utazás Kiállítás 2014 február 27-én a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A hivatalos megnyitóünnepség fókuszában a rendezvény kiemelt díszvendégei Tunézia, Pécs és Matyóföld voltak.

Két kerékkel két határon 

Egy határaikon átívelő projektbe vág bele idén a Kelet-stájerországi turisztikai szervezet (Oststeiermark Tourismus) – és ennek programjáról tájékoztatja az érdeklődőket az Utazás Kiállításon Pataki Éva üzletvezető - akik Natur-Kulinárium programjukon belül mostantól nemcsak saját régiójukon belüli kerékpározásra invitálják vendégeiket, hanem a négy napos túra során el lehet látogatni Bécsbe, valamint ősztől Magyarországra is – a Nyugat-Dunántúl kiemelt zöld pontjaira, kertjeibe, kulináris érdekes helyeire.

Mivel vár a 37. Utazás kiállítás? 

Csütörtökön nyit a 37. Utazás kiállítás, Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása. 

A nemzeti parkok ki nem hagynák az Utazás kiállítást 

A Vidékfejlesztési Minisztérium és a nemzetipark-igazgatóságok idén is önálló standon mutatják be a magyar nemzeti parkok ökoturisztikai kínálatát az Utazás Kiállításon. A fókuszban a nemzeti parkok programajánlatai, illetve a márciusban zajló „Barlangolás” tematikus hónap áll majd.
Már csak egy nap maradt az Utazás 2014-ig!

Már csak egy nap maradt az Utazás 2014-ig! 

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket ígér látogatóinak és közel 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak.
A 40 éves MUISZ az Utazás Kiállításon

A 40 éves MUISZ az Utazás Kiállításon 

A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját! Ez alkalommal 25 négyzetméternyi területen – egy új kezdeményezés keretében – 4 tagirodával jelenik meg a Szövetség a 302/C standon.
Monumentális Zsolnay váza 4 napig az Utazás 2014-en

Monumentális Zsolnay váza 4 napig az Utazás 2014-en 

110 négyzeméteres standján Pécs városa lesz az Utazás 2014 belföldi díszvendége.

Az idegenvezetők szövetsége is ott lesz az Utazáson 

A remek hírt a MISZ közölte szerdán.

Hamarosan itt az Utazás 2014 kiállítás 

Február 27-én kezdődik és március 2-ig tart a Hungexpo vásárközpontban az utazási szakma seregszemléje, az Utazás 2014 kiállítás.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!