Aktív nyaralás, gasztroturizmus, hazai élmények és lakóautók minden mennyiségben

Aktív nyaralás, gasztroturizmus, hazai élmények és lakóautók minden mennyiségben 

A nagyközönséget várja hétvégén az idei Utazás Kiállítás a Hungexpon.

Tunézia a díszvendég a debreceni utazási kiállításon 

Idén Tunézia a Debreceni Utazási Vásár külföldi díszvendége. A desztináció újra megjelenik a térség legnagyobb turisztikai vásárán, március 24-26. között, a Nagyerdei Stadionban. Ezzel is jelezve, hogy a vendégszeretetéről híres, egzotikus ország nemcsak a főváros, hanem Kelet-Magyarország utazóközönségét is tárt karokkal várja.
Miskolci utazási kiállítás Tokajjal és a Mahart Tours-szal

Miskolci utazási kiállítás Tokajjal és a Mahart Tours-szal 

2017. március 17-18-án 24. alkalommal rendezik meg az észak-magyarországi régió legnagyobb turisztikai rendezvényét „Menjünk világgá…! Utazási Kiállítás 2017. Miskolc” néven.
Két turisztikai vásár, kétféle magyar megjelenés

Két turisztikai vásár, kétféle magyar megjelenés 

Január 12. és 15. között rendezték meg a bécsi Ferien-Messe turisztikai kiállítást és vásárt. Míg korábban a Magyar Turizmus Zrt. összefogta a kiállítókat, idén 12 magyar kiállító fogott össze, hogy egy közös standon megjelenjenek.

Nyolcezren mentek világgá Miskolcon 

Április 1-jén és 2-án huszonharmadik alkalommal került sor Miskolcon a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállításra. A kétnapos rendezvényen száz kiállító és nyolcezer látogató vett részt.

Évi négy százalékkal több orosz utazhat Kelet-Közép-Európába 

Oroszországban továbbra is kedvelt úti cél Magyarország a kedvező ár-érték arányú szolgáltatásoknak köszönhetően; a korábbinál jóval több érdeklődő kereste fel a magyar standot a moszkvai turisztikai szakkiállításon (MITT) - közölte a Magyar Turizmus (MT) Zrt.

Még négy vidéki utazási vásár lesz idén 

Idén két vidéki városban már rendeztek utazási kiállítást, márciusban és áprilisban pedig további négy városban lesz turisztikai börze. Azonban 2016-ban is van néhány olyan helyszín, ahol pár éve még tartottak expót, de ma már nem rendezik meg az eseményt.

Erős last minute időszak várható 

A Sun & Fun Holidays óvatos optimizmussal várja az idei szezont. Mind a charteres, mind a szállodai szerződéseiket maximális rugalmassággal kötötték meg, hogy a piaci igények alakulásával párhuzamosan növelni vagy csökkenteni tudják kapacitásaikat.
A New York-i utazási kiállításon folytatódik a cseh-magyar együttműködés

A New York-i utazási kiállításon folytatódik a cseh-magyar együttműködés 

Úttörő kezdeményezésként a cseh és a magyar képviselet közös standon állított ki New York legnagyobb utazási seregszemléjén, a New York Times Travel Show-n, amely nagy elismerést váltott ki mind a szakmai látogatók, mind a közönség körében. Az egységes kommunikációval is hangsúlyozni kívánták: a régió biztonságos, és töretlen vendégszeretettel várja az utazni vágyókat.

Magyarország is részt vesz Európa egyik legnagyobb turisztikai vásárán 

Magyarország részvételével vette kezdetét szerdán Madridban Európa egyik legrangosabb nemzetközi turisztikai vására, a Fitur, amelyen öt napon át, a világ minden tájáról összesen 165 ország és régió mutatkozik be a szakmai és a civil közönségnek.

8500 ember ment világgá Miskolcon 

2015. március 19-21. között huszonkettedik alkalommal került megrendezésre Miskolcon a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás. A három napos rendezvényen 105 kiállító és 8500 látogató volt jelen.

A Diósgyőri Vár az idei miskolci utazási kiállítás színfoltja 

2015. március 19-21. között 22. alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon az észak-magyarországi régió legnagyobb idegenforgalmi rendezvénye, a „Menjünk világgá…!" Utazási Kiállítás 2015. Miskolc.

Témanapokkal erősít a müncheni utazási vásár 

Bajorország legnagyobb utazási és szabadidős vására, a „f.re.e” a müncheni vásárterületen február 18-22. között zajlik.

Ilyen volt a 2014-es miskolci utazási kiállítás 

2014. március 27-29. között huszonegyedik alkalommal került megrendezésre Miskolcon a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás. A válságból lassan magához térő idegenforgalom 100 kiállítóját Miskolcon a három nap alatt 9.000 érdeklődő kereste fel.

Jövő tavasszal is lesz utazási kiállítás Veszprémben 

Jövő tavasszal is lesz utazási kiállítás Veszprémben

„Menjünk világgá…!” 

2013. április 4 - 6 között huszadik alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon a „Menjünk világgá…!” Utazási kiállítás. A jubileumi rendezvény külföldi díszvendége JORDÁNIA , a belföldi díszvendég SZERENCS városa lesz.

Idén is lesz virtuális utazási kiállítás 

Idén újra megrendezik a virtuális utazási kiállítást 2012. május 11-20. között.

Nyugat-dunántúl lesz a díszvendég Debrecenben 

2012. március 23-25. között immár 22. alkalommal rendezik meg Debrecen éves utazási szakkiállítását, amely a régió legnagyobb ilyen jellegű eseménye. A tavalyi évhez hasonlóan a Debreceni Utazás és Szabadidő 2012 Kiállítás és Vásár helyszíne idén is a Kölcsey Központ.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!