Először Budapesten a luxus utazási szakvásár

Először Budapesten a luxus utazási szakvásár 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai munkájának köszönhetően 2023 tavaszán Budapest ad otthont a német nyelvű piacok legfontosabb luxus szakmai vásárának, a LOOP-nak, amely két időpontban, külön programsorozattal várja a szabadidő- és a hivatásturizmus szakembereit. Most először látogat el a régiónkba a rendezvény, amit a legutóbbi, portugáliai alkalom kivételével korábban mindig DACH országokban valósítottak meg - olvasható az MTÜ igyutazunk.hu oldalán.

Új helyszínen a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás Miskolcon 

26 éven keresztül a Miskolci ITC székház volt az otthona a miskolci utazási kiállításnak. 2020-ban a szervezők új helyszínre, a Miskolci Egyetemváros Főépületének a Galériájára viszik a rendezvényt.

Magyarország mint biztonságos úti cél jelenik meg Bécsben 

Biztonságos és közeli úticélként mutatkozik be Magyarország a közép-európai régió legnagyobb utazási vásárán, a bécsi Ferien Messe Wien 2016-on, amely csütörtökön nyitotta meg kapuit az osztrák fővárosban.
Témanapokkal erősít a müncheni utazási vásár

Témanapokkal erősít a müncheni utazási vásár 

Bajorország legnagyobb utazási és szabadidős vására, a „f.re.e” a müncheni vásárterületen február 18-22. között zajlik.

24 magyarországi kiállító a bécsi utazási vásáron 

Megkezdődött csütörtökön a régió legnagyobb szabadidős és utazási vására, a Ferienmesse Bécsben, a négynapos seregszemlén Magyarország 24 hazai társkiállítóval képviselteti magát.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!