Díjeső a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől

Díjeső a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől 

Idén 40 jelentkezés érkezett a Zöld Szálloda 2023-24 pályázatra, amelyből 6 győztest hirdettek,  és három szakember részesült Marencich Ottó emlékplakettben.
Indul a jelentkezés a Zöld Szálloda pályázatra

Indul a jelentkezés a Zöld Szálloda pályázatra 

Nemcsak a bolygónak jó, hanem versenyelőnyt is jelent a piacon, ha egy szálloda minél környezttudatosabban üzemel. Itt a kiírás az MSZÉSZ pályázatára.
Ezek a legújabb hazai zöld szállodák

Ezek a legújabb hazai zöld szállodák 

Az MSZÉSZ idei „Zöld Szálloda 2021-22” pályázatán 25 arany, 17 ezüst és 2 bronz fokozatot adományozott a háromtagú zsűri a pontszámok alapján. A díjakat és a sorrendet a 2021. első negyedévre halasztott MSZÉSZ-közgyűlésen jelentik be.

Ezek ma a legzöldebb hazai szállodák  

A kritériumrendszer frissítésének és az értékesebb díjaknak köszönhetően jóval többen pályáztak az idén - árulta el az MSZÉSZ elnöke, Könnyid László.

Szeptember 30-ig pályázhat a „Zöld Szálloda 2017-18” címre! 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége több mint 20 éve, 1993-ban írta ki először a „Zöld Szálloda” pályázatot annak elősegítésére, hogy a mindennapjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bíró környezettudatos gondolkodás teret nyerjen. Ezért a szállodaüzemeltetők sokat tudnak tenni a hatékony energiafelhasználással, a víztakarékossággal, a környezetet kímélő tisztítószerek, anyagok felhasználásával, közvetlen környékükről történő árubeszerzéssel és sok más intézkedéssel. Az MSZÉSZ eddigi „Zöld Szálloda” pályázatain több mint 100 szálloda vett részt.
A Hotel Stáció a legjobbak között

A Hotel Stáció a legjobbak között 

Az elmúlt három hónap során három rangos elismerésben részesült a Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia.

Ezek a szálláshelyek neveztek a Zöld Szálloda pályázatra 

A vártnál több szállás jelentkezett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Zöld Szálloda pályázatára.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére