A Hotel Stáció a legjobbak között

Az elmúlt három hónap során három rangos elismerésben részesült a Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia.

A 2006 óta működő hotel a kezdetektől környezetbarát módon üzemel. Az energiaköltségek az összes üzemelési költségnek mindössze 8,2%-át teszik ki, a háznak nincs kéménye, így nincs káros anyag kibocsájtása sem - tájékoztatott a szálloda értékesítési és marketingigazgatója, Fancsali Gábor.

A hotel a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által 2015-16 évre kiírt „Zöld Szálloda” pályázaton a pályázó 38 hotel közül a harmadik helyet szerezte meg. A díj az MSZÉSZ őszi taggyűlésén ünnepélyes keretek között került átadásra. A Stáció menedzsmentje a környezetbarát üzemelés mellett elkötelezett a minőségfejlesztés iránt is. Ez abban is megmutatkozik, hogy a hotel a már meglévő Hotelstars ****superior besorolás és a Hotelstars wellness minősítése mellé 2015. január 27-én megszerezte a Turizmus Minőség Díjat, amelyet a Hilton Budapestben sorra kerülő díjkiosztó eseményen vehettek át a hotel vezetői, a díjat odaítélő Magyar Turizmus Zrt-től.

Minden várakozást felülmúlva az MSZÉSZ és az MT Zrt által kiírt „Év Szállodája 2014” pályázat díjkiosztóján sem maradt elismerés nélkül a Stáció, ahol a rangos szakemberekből álló zsűri a hotelt az „Innováció a termékfejlesztésben és az üzemeltetésben” kategóriában különdíjban részesítette. A Stáció menedzsmentje szeretné kifejezni köszönetét egyrészt a vendégeinek, akik visszajelzéseikkel hozzájárultak a fejlesztésekhez, a minőségi működés megalapozásához, másrészről a Stáció mintegy 50 fős munkatársi közösségének, akiknek az áldozatos és „vendégszerető” munkája nélkül ezeket a díjakat nem tudhatnánk magunkénak.


Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás

Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás 

Új név, új arculat, új lehetőségek.
Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók

Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók 

A tavalyi évhez hasonlóan népszerű a húsvét a belföldi utazók körében – derült ki az egyik szállásfoglaló portál adataiból.
MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások

MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások 

Április 15-én, kedden zajlott a szakmai program Pécsett.
Pihenés és konferenciaélet újratöltve:  nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája

Pihenés és konferenciaélet újratöltve: nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája 

A ház az elmúlt években teljesen megújult: a teljes felújtásnak köszönhetően modern külsővel és elegáns belső tereivel várja ismét vendégeit.
Az Emírségben nyitotta meg új egységét a Rove-lánc

Az Emírségben nyitotta meg új egységét a Rove-lánc 

A Rove Al Marjan Island szálloda az Al Marjan-sziget tengerpartján nyílt meg Rász el-Haimában.
Belföldi szállásfoglalások alakulása Q1 alatt

Belföldi szállásfoglalások alakulása Q1 alatt  

Főként rövid, 1-2 éjszakás belföldi utazásokat választottak a hazai vendégek az év első három hónapjában.
Luxusszállodát nyitott az Orient Express Rómában

Luxusszállodát nyitott az Orient Express Rómában 

Az Orient Express La Minerva a legújabb ötcsillagos szálloda, amely Rómában nyílt meg.
Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus

Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus 

Bár hivatalosan csak kedden nyitott újra a visegrádi Hotel Silvanus, már sok szoba volt foglalt, és a szerdai ünnepélyes megnyitó alatt is egyre érkeztek vendégek a házba.
Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában

Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában 

A tűzesetet „kis tűzként” írták le, azonban lángokat is lehetett látni az épületen belül, ami aggodalmat keltett a vendégek és a személyzet körében.
Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében

Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében 

Hetedik Art Corner kiállítás – a Leo Bistro és a Hotel Clark közösségi tereiben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.