A Hotel Stáció a legjobbak között

Az elmúlt három hónap során három rangos elismerésben részesült a Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia.

A 2006 óta működő hotel a kezdetektől környezetbarát módon üzemel. Az energiaköltségek az összes üzemelési költségnek mindössze 8,2%-át teszik ki, a háznak nincs kéménye, így nincs káros anyag kibocsájtása sem - tájékoztatott a szálloda értékesítési és marketingigazgatója, Fancsali Gábor.

A hotel a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által 2015-16 évre kiírt „Zöld Szálloda” pályázaton a pályázó 38 hotel közül a harmadik helyet szerezte meg. A díj az MSZÉSZ őszi taggyűlésén ünnepélyes keretek között került átadásra. A Stáció menedzsmentje a környezetbarát üzemelés mellett elkötelezett a minőségfejlesztés iránt is. Ez abban is megmutatkozik, hogy a hotel a már meglévő Hotelstars ****superior besorolás és a Hotelstars wellness minősítése mellé 2015. január 27-én megszerezte a Turizmus Minőség Díjat, amelyet a Hilton Budapestben sorra kerülő díjkiosztó eseményen vehettek át a hotel vezetői, a díjat odaítélő Magyar Turizmus Zrt-től.

Minden várakozást felülmúlva az MSZÉSZ és az MT Zrt által kiírt „Év Szállodája 2014” pályázat díjkiosztóján sem maradt elismerés nélkül a Stáció, ahol a rangos szakemberekből álló zsűri a hotelt az „Innováció a termékfejlesztésben és az üzemeltetésben” kategóriában különdíjban részesítette. A Stáció menedzsmentje szeretné kifejezni köszönetét egyrészt a vendégeinek, akik visszajelzéseikkel hozzájárultak a fejlesztésekhez, a minőségi működés megalapozásához, másrészről a Stáció mintegy 50 fős munkatársi közösségének, akiknek az áldozatos és „vendégszerető” munkája nélkül ezeket a díjakat nem tudhatnánk magunkénak.


15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.