hirdetés
hirdetés

Balatoni korikörkép: itt csúszkálhat most a tó körül

A Balatontipp összeállítása a december eleji jégpályahelyzetről.

hirdetés

A Balatontipp szerkesztője december 1-jén csütörtökön kettő működő és kettő nyitás előtt álló jégpályát talált a Balaton körül. 

Keszthely – ingyenes siklás valódi jégen

Keszthelyen a móló bejáratánál lévő “Energia téren” állították fel az idén is a 20 méter átmérőjű – 314 négyzetméter alapterületű – műjégpályát, amelyet egyszerre 45 korcsolyázó használhat. Hétköznapokon normál esetben 16-20 óráig tartanak nyitva, amit fél órára megszakíthat egy karbantartási szünet. Hétvégén, ünnepnapokon és a téli szünet idején hétköznapokon is 10 órától 20 óráig tartanak nyitva.

Ha a Balaton jegén még nem is, a balatoni jégpályákon már lehet korcsolyázni (Fotó: Győrffy Árpád, Balatontipp)
Ha a Balaton jegén még nem is, a balatoni jégpályákon már lehet korcsolyázni (Fotó: Győrffy Árpád, Balatontipp)

Hévíz  fizetni kell, de tető is van a jég felett

Hévízen a szokásos helyen, a Széchenyi utca elején, a termelői piac szomszédságában áll az a hatalmas sátor, ami alatt december 5-én, hétfőn reggelre beüzemelték a 27×17 méteres, azaz 459 négyzetméteres jégpályát. A jégpálya 2016 december 5-től 2017. február 26-ig üzemel. A jégpálya használat díja: 500 Ft/időszakasz.

Balatonlelle – Jégpálya a BL YachtClub kikötőjében

Balatonlellén a város keleti részén, a Balatonlelle-felső vasútállomás közelében található BL vitorláskikötő és apartmantelepen, közvetlenül a Balaton-parton állítottak fel a saccra 10×20 méteres jégpályát. A jégpálya pénteken, szombaton és ünnepeken 10-22 óráig a többi napon 10-20 óráig tart nyitva. A belépődíj hétfőtől péntekig 16 óráig 500 forint, péntek 16 órától vasárnap estig 1000 forint.

Siófok – Fából műjég ingyenesen – csak piktogramot olvasó biztonságiakkal

Siófokon a Fő tér déli nyúlványában, a Kálmán Imre Kulturális Központ (KIKK) előtt állított fel egy korcsolyapályát a KIKK. A sátor alatt egy körülbelül 10×20 méteres műjeges pálya található.

Bővebben ide kattintva olvashat a témáról.

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk