hirdetés
hirdetés

Csütörtökön MeetingPlaceBudapest – Konferencia a hivatásturizmus jövőjéről

Ezzel a címmel rendez konferenciát a Diplomacy&Trade Conferences november 26-án, csütörtökön délután a Hilton Budapest Hotelben.

hirdetés

Milyen szerepet játszik a hivatásturizmus jelenlegi helyzetében a kongresszusi központ hiánya, s mikor lesz végre kongresszusi központja a fővárosnak? Milyen döntésekkel, fejlesztésekkel, marketinggel készül a szakma állami irányítása a korábbi pozícióink visszanyerése érdekében? Bevonható-e az eddiginél jobban a nemzetközi konferencia turizmus vérkeringésébe a vidék is?

A rendezvényt a konferencia fővédnöke, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes asszony nyitja meg.

A konferencia nemzetközi vendégelőadója Anna Górska, a Warsaw EXPO XXI üzletfejlesztési igazgatója, az ICCA Közép-európai Tagozatának elnöke.

A szakma legjobb szakértői – így többek között dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár, Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, Ganczer Gábor, a HUNGEXPO vezérigazgatója, a MARESZ elnöke, dr. Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, Rácsai Ágnes, a Microcosmos DMC kft. ügyvezető igazgatója, dr. Faragó Hilda, egyetemi docens, Langer Katalin, a Magyar Turizmus Zrt Nemzetközi és kongresszusi igazgatója, Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. marketing- és értékesítési igazgatója, Kovács Balázs, a Danubius Hotels Nyrt. vezérigazgató-helyettese – előadásaikban és egy kerekasztal beszélgetés keretében keresik a résztvevőkkel közösen a válaszokat a legégetőbb kérdésekre.

A 14 órától 18 óráig tartó konferencia svédasztalos vacsorával, networking lehetőséggel és szórakoztató programmal zárul.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár az esemény szervezője, a Diplomacy&Trade Conferences.

További információért és jegyvásárlásért kattintson ide!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai