hirdetés
hirdetés

Fővárosi kitüntetés Ganczer Gábornak

A főváros kereskedelmi és turisztikai életében betöltött innovatív vezetői szerepének elismeréseként Budapestért díjjal tüntette ki Karácsony Gergely főpolgármester Ganczer Gábort, a Hungexpo vezérigazgatóját.

hirdetés

Ganczer Gábor idén éppen 10 éve vette át a nagy múltú cég vezetését, és irányítása alatt a Hungexpo töretlenül fejlődött. A számos új kiállítás megrendezése mellett olyan rendezvényeket sikerült Budapestre hoznia, mint a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kongresszusa, az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesült (ITU) éves összejövetele, vagy a világ legjelentősebb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntője.

Az elmúlt évtizedben folyamatosan nőtt a kiállító cégek és látogatók száma, idén pedig megkezdődött a Hungexpo revitalizációs programja, amelynek keretében teljesen megújul a vásár területe, az új kiállítási pavilonok mellett itt épül fel az ország legnagyobb konferencia- és kongresszusi központja.

Ganczer Gábor 1970-ben született Budapesten. Pályáját már a kezdetektől a turizmus, a vendéglátás iránti elkötelezettsége határozta meg. Végigjárta a szakma „szamárlétráját”:  londiner volt a Penta Hotelben, majd évekkel később a Novotel Budapest Centrum értékesítési igazgatója. 2007-től társatulajdonosa a szállodák üzemeltetésével foglalkozó Accent Hotel Managementnek, 2009 óta a Hungexpo vezérigazgatója. A Magyar Rendezvényszervezők és Szolgáltatók Szövetségének (MARESz) elnöke.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai