hirdetés
hirdetés

Meglepő szolgáltatás a foodpandánál

November végéig ingyenes házhozszállítással rendelhet bárki gyógyszert, ami akár 30 percen belül megérkezik.

hirdetés

Október elejétől az egyik országos gyógyszertárhálózat által kínált gyógyszereket is megrendelheti bárki a foodpanda kiszállítással, így mostantól akár 30 percen belül kiszállítják a fájdalomcsillapítót, egyéb vény nélkül kapható gyógyszereket és patikai termékeket.

Újrapozícionált márka

Nemrég robbant a hír, hogy a NetPincér hamarosan foodpandaként működik tovább, most pedig itt az új nagy dobás: a cég mostantól a gyógyszert is akár 30 percen belül házhoz szállítja az egyik országos gyógyszertárhálózat kínálatából. A NetPincérből átalakuló foodpanda már  több, mint egy ételrendelő platform - hiszen szinte bármit kiszállítanak, amire a vásárlóknak rövid időn, akár 30 percen belül szüksége lehet. Részben ennek is köszönhető, hogy a márka újrapozícionálása mellett döntött a vállalat.

A márkaváltásra már csak néhány napot kell várni, hiszen szeptember 28-án mindenki számára elérhetővé válik a foodpanda.hu és aki szeretné, az már a mobilalkalmazását is foodpandásíthatja egy egyszerű frissítéssel. Október elejéig még a NetPincér app is működik, azt követően azonban elengedhetetlen lesz az alkalmazás frissítése a rendeléshez. A cég ígéri: a platform struktúrája nem változik, csak a designt foodpandásítják. A későbbiekben pedig azon lesznek, hogy a több, mint 2 milliós felhasználói bázisukhoz a legfrissebb innovációk és a legújabb szolgáltatásbéli újítások az elsők között jussanak el Európában.

 

(forrás: Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk