hirdetés
hirdetés

Egy évig ingyen repülhetnek

A Wizz Air bejelentette nemzetközi esetmegoldó versenye, a WIZZ Youth Challenge második évadjának eredményeit - közölte pénteken a légitársaság.

hirdetés

A nemzetközi megmérettetés során egyetemi és főiskolai csapatok állítottak össze innovatív és kreatív megoldásokat a légitársaság által megfogalmazott üzleti kihívásra. A Budapesten, május 9-10-én rendezett élő elődöntő és döntő során a legjobb 24 csapat mutatta be inspiráló projektmegoldását a légitársaság felsővezetői és iparági szakértők előtt. A versenyre összesen 31 ország 170 felsőoktatási intézményéből érkeztek pályázatok, és 200 érvényes esetmegoldást regisztráltak.

Az idén másodszor megrendezett verseny döntőjébe dán, brit, izraeli, szlovén és ukrán hallgatók mellett több magyar csapat is bekerült a Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem képviseletében, a végső győzelmet pedig a Corvinusról érkezett TakeOff csapat szerezte meg.

A győztes csapat tagjai elmondták: "Amikor hallottunk a WIZZ Youth Challenge híréről, azonnal tudtuk, hogy ezt az egyedülálló lehetőséget nem szalaszthatjuk el. Nagyon élveztük a versenyt, öröm volt a többi csapattal is találkozni, és ez inspirációt és motivációt is jelentett. A légitársaság vezetésétől kapott visszajelzések nagyon értékesek voltak, és a jövőnk szempontjából is hasznosak."

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai