hirdetés
hirdetés

Februártól Lyonba is repül Budapestről a Transavia

Újraindítja közvetlen járatait Budapest és Lyon között a Transavia, február 11-től pedig a Párizs-Orly repülőtérről is közlekedik a magyar fővárosba - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Transavia France újraindítja járatait az év végi ünnepi időszakban már elérhető, Lyon és Budapest közötti útvonalon. Az Air France-KLM diszkont légitársasága hetente két alkalommal, péntekenként és vasárnaponként repül a két város között Boeing 737-es gépeivel.

A lyoni járat egészen az idei nyári menetrendi időszak végéig, 2022. október 28-ig megtalálható, azonban a nyári csúcsszezonban (július 8-tól szeptember 8-ig) nem foglalható.A Transavia France gépei február 11-től újra közlekednek a párizsi Orly repülőtér és Budapest között is, hetente két alkalommal (péntekenként és vasárnaponként). A járatok a nyári menetrend végéig, október 28-ig érhetők el, és ezen az útvonalon sem foglalható egyelőre a csúcsidőszakban, július 11. és szeptember 8. között, viszont a február 21-től március 7-ig tartó háromhetes időszakban a hétfői napokra is foglalható a járat.


(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés