hirdetés
hirdetés

Koncertek, humorestek és sportprogramok Siófokon

Sportprogramok, humorestek, koncertek és különböző kiállítások is szerepelnek Siófok tavaszi programsorozatában. 

hirdetés

Zenés esttel indul a tavaszi programsorozat. A Zenélő templomok sorozat egy új műfaj bemutatkozásával folytatódik. A református templomban a Brass in the Five rézfúvós kvintett lép színpadra, sajátos zenei stílusukkal szokatlan hangzásvilágot és dallamokat lopva a falak közé.

Az angol királynőnek is játszó muzsikusokat február 17-én hallgathatják meg az oda látogatók. A rá következő héten Koncz Zsuzsa ad egész estét koncertet a Kálmán Imre Kulturális Központ nagyszínpadán.

A Siófoki Tavasz Fesztivál március 17. és április 10. között igazi programdömpinget kínál a Siófokra utazóknak. Koncertek, színházi előadások, humorestek, ismeretterjesztő műsorok és kiállítások lesznek városszerte több helyszínen.

Az idén április 15-én, a húsvét előtti szombaton indul a hivatalos személyhajózási szezon a Balatonon: az ünnepség ezúttal is Siófokon kezdődik. Átadják a forgalomnak a tó legújabb motoros sétahajóját, amelyet ki is lehet majd próbálni és elindulnak az első hajójáratok is tavon.

Májusban startol a Balaton-part egyik legnagyobb tömegsport rendezvénye az Ultrabalaton. Több százan sorakoznak fel a rajtvonalnál, hogy a legkeményebbek egyedül, a többiek pedig váltóban körbefussák vagy –tekerjék a tavat. Lesznek rövidebb távok is, így a közös mozgásban mindenki részt vehet. 

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai