hirdetés
hirdetés

Megérkezett a rugalmas útitárs szolgáltatás

A Wizz Air ma bemutatta új, Rugalmas útitárs szolgáltatását, amellyel a foglaláskor nem szükséges minden utas nevét megadni.

hirdetés

Az innovatív új terméket azok számára tervezte a Wizz Air, akik jó előre szeretnék bebiztosítani utazásukat a alacsony viteldíjakon, de még nem tudják pontosan, kik lesznek az útitársaik.

A Rugalmas útitárs szolgáltatás megvásárlásakor a WIZZ ügyfeleinek csak egy utas nevét kell megadniuk, de akár kilenc további utas jegyét is lefoglalhatják. A további neveket bármikor hozzá lehet adni az online foglaláshoz, mielőtt az online utasfelvételre sor kerülne.

A Wizz Air új Rugalmas útitárs szolgáltatása személyenként és irányonként mindössze 3150 forintért elérhető. 

A mai bejelentés az innovatív Viteldíjzárolás termék bemutatását követi, amellyel az ügyfelek 48 órára rögzíthetik választott utazásuk viteldíját a tetszés szerint összeállított csomagban. 

George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója elmondta: „Miután nemrégiben bemutattuk a Viteldíjzárolást, ma örömmel jelentjük be folyamatosan bővülő portfóliónk újabb innovatív szolgáltatását. A rugalmasság egyre fontosabb az üzleti és szabadidős utazások tervezésekor egyaránt.

Új Rugalmas útitárs szolgáltatásunkkal az ügyfeleink akár az utolsó pillanatban is dönthetnek arról, hogy kivel szeretnének utazni, miközben bebiztosíthatják a lehető legalacsonyabb viteldíjakat. Továbbra is folyamatosan figyeljük a fogyasztói preferenciákat, és olyan termékeket fejlesztünk, amelyekkel kielégítjük a felmerülő igényeket.”

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai