hirdetés
hirdetés

Nagygyűlés a gyógyturizmus fejlesztési lehetőségeiről

November 21-én a Magyar Balneológiai Egyesület tart nagygyűlést Bükfürdőn.

hirdetés

A Magyar Balneológiai Egyesület 112 éve működik az eredményes gyógyító tevékenység, a gyógyfürdők fejlesztése, valamint a gyógyvizek védelme érdekében. A jelenleg is aktív tevékenységet végző egyesület évenként megrendezésre kerülő nagygyűlésére 2014-ben Bükfürdőn kerül sor.

A november 21-én kezdődő háromnapos tanácskozás házigazdája a Büki Gyógyfürdő Zrt. lesz. A rendezvény egyik fővédnöke Dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár. A nagygyűlésen részt vesz az ESPA (European Spas Association) elnöknője, Dr. Janka Zalesakova is.

Az ünnepélyes megnyitóra november 21-én, 15.45 órakor kerül sor, melyet követően kerekasztal megbeszélés keretében többek között az egészségügyi turizmus jelentőségéről, a külföldi betegek arányáról, szerepéről, a határon átnyúló ellátásról szóló direktíva hatásáról, illetve az egészségügyi turizmus fejlesztési lehetőségeiről esik szó. Az előadások fő témája a balneológia és az egészségturizmus a tudományosság és az üzleti érdekek összefüggésében. A program részeként előadások hangzanak el az új fizioterápiás eljárásokkal kapcsolatban. A tudományos programot balneológiai szellemi vetélkedő, valamint a Schulhof szakmai emlékérem díjazottjainak előadásai gazdagítják.

A részletes programről bővebb információ ide kattintva található.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai