hirdetés

Új kinevezés a Mellow Mood Hotels Szállodacsoportnál

Ismét egy fiatal tehetség kapott esélyt a bizonyításra szállodai igazgatói poszton a budapesti szállodacsoportnál. A 28 éves Veégh Máté a Baross City Hotel vezetését vette át, miután több projekten és pozíción bizonyította szakmai hozzáértését és rátermettségét.

hirdetés

A frissen kinevezett vezető karrierútja méltán mutatja, hogy a cég nagy hangsúlyt fektet a fiatal tehetségek felkarolására, és lehetőséget biztosít szakmai fejlődésükre. A szállodaigazgató sikere a Mellow Mood Akadémia hatékonyságát is bizonyítja, hiszen ő 4. hoteligazgató a szállodacsoportnál, aki az Akadémia elvégzését követően igazgatói pozícióba került.

A Baross City Hotel igazgatója 2010-ben érkezett a cégcsoporthoz és éjszakai recepciósként kezdett a BGF-en végzett tanulmányai alatt. Rövidesen lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát Front Office Manager munkakörben, kezdetben három-, később több négycsillagos, valamint a cégcsoport portfóliójához tartozó ötcsillagos Buddha-Bar Hotelben.

A vezetőség azonban főként a pozíciójához tartozó felelősségi körökön túlmutató projektvezetése és proaktív hozzáállása miatt figyelt fel rá. Az ő nevéhez fűződik ugyanis a 2016-os Iránytű versenyen második helyezést elért Pocket Guide virtuális városnéző applikáció cégcsoportra való adaptálása és fejlesztése. Máté ezen felül rendszeresen tart tréninget a cégcsoporton belüli panaszkezelés és vendégközpontú kommunikáció témakörben, melyet a szállodaigazgatói teendői mellett is folytatni szeretne.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai