hirdetés

Az Év Budapesti Szállodása pedig...

Árvai Zoltán szállodaigazgatót „Az Év Budapesti Szállodása” elismeréssel jutalmazta a Budapest Week Publishing.  A Danubius Hotels Group kötelékébe tartozó Gundel étterem a Best Fine Dining Restaurants kategóriában került díjazásra, a Hilton Budapest a Best 5 Star Hotels, míg a Danubius Health Spa Resort Büköt a Best Countryside Hotel kategóriában ismerték el a XXVI. Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálán.

hirdetés

A Budapest Week Publishing idén 26. alkalommal rendezte meg díjátadó Gáláját, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait, és szolgáltatóit díjazták. Idén a szakmai zsűri 15 szakembernek ítélt oda különdíjat, négyen pedig különleges elismerésben részesültek. Árvai Zoltán, a Danubius Hotels Group munkatársa, aki több mint 10 évig vezette a Hilton Budapest szállodát, 2019. márciusától pedig a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatója – az „Év Budapesti Szállodása” díjat vehette át.

Árvai Zoltán

A díj átadásakor a szakmai zsűri kiemelte Árvai Zoltán elmúlt 10 éves sikeres szállodaigazgatói munkáját, a Danubius Hotel Zrt. tulajdonában lévő Hilton Budapest hotel vezetése alatt elért eredményeit, valamint a Hiltonban általa koordinált négy éven át tartó felújítást, amely a szálloda történetének legátfogóbb megújulása volt.

 „Nagyon megtisztelő az elismerés. Hihetetlenül izgalmas időszak van mögöttem a Hilton négy évig tartó felújítási időszakával. A szálloda a pincétől a padlásig új, egységes külsőt kapott, ami hatalmas büszkeség az egész Danubius csapat számára. Egyszerre kellett a felújítást vezényelni és a tőlünk elvárt magas minőségben üzemeltetni a szállodát.” – mondta el Árvai Zoltán. "Úgy érzem a díjjal azt értékelte a szakmai zsűri, hogy a fizikai megújulás mellett, a Hilton előírásoknak is végig meg tudtunk felelni és a régió Top 15 Hilton szállodája között tudtunk maradni a felújítás teljes időszaka alatt.”

Árvai Zoltán 2019. márciusától két Danubius szálloda, a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Aréna szállodaigazgatójaként folytatja karrierjét. „Ahogyan a Best of Budapest Award zsűrije is fogalmazott, a közeljövőben ismét láthat a szakma ütvefúróval a kezemben. Feladatom, hogy a két szálloda felújítását a csapattal előkészítsük és a piaci elvárásoknak megfelelő 4 csillagos szállodakoncepciót hozzunk létre. Nagy a kihívás megint, a Hotel Hungaria City Center Magyarország legnagyobb szállodája. A két szállodával összesen 878 szobáért felelek. És két csapat menedzselése is izgalmas vezetői feladat.” – mondta el Árvai Zoltán.

DHG csapat

A Danubius Hotels Group kötelékébe tartozó Hilton Budapest a Best 5 Star Hotels, a Gundel étterem a Best Fine Dining Restaurants kategóriában került díjazásra, míg a Danubius Health Spa Resort Bük a Best Countryside Hotel kategóriában került díjazásra a Best of Budapest & Hungary gáláján.

A szavazások menete

"Az online szavazás a 2018-as év legjobb szolgáltatóira, 2019 januárjában indult el. A három hónap alatt több mint 14.000 szavazat érkezett, s a szavazás lezárása után áprilisban 41 kategóriában összesen 252 szolgáltatót díjaztunk. A kategóriákba minden évben felterjesztünk 2-10 szolgáltatót, de nem csak rájuk lehet szavazni: felveszünk a szavazóktól érkezett ajánlásokat is, ha megfelelnek a minőségi elvárásoknak. Az idei év újdonsága, hogy kategórián belül megversenyeztettük a szolgáltatókat, s a győzteseknek ’Best in Class’ díjat ítéltünk. Gratulálunk a Danubius Hotels Group büki szállodájának, a Gundel étteremnek, a Hilton Budapestnek és Árvai Zoltánnak, aki idén az Év budapesti szállodása különdíjat kapta, s akit szeretettel várunk a jövő évi zsűribe."- mondta el Francisck Réka Alíz, a Best of Budapest & Hungary főszerkesztője.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai