hirdetés

Miért adnak koncertet a Szigeten egy hotel verseny győztesei?

A cseh Lucie és Kacka, valamint a magyar Kende nyerte az ibis hotelcsalád - "Get to Sziget" elnevezésű megmérettetését, tehát ők indulhatnak Gdańsk-ból kéthetes zenei körútjukra. A 7 napos különleges turnét követően az egyik legnagyobb európai zenei rendezvényen - a budapesti Sziget Fesztiválon fognak 7 napig mulatni.

hirdetés

A 10 országban zajló nemzetközi szavazás során kiválasztott győzteseket Mattia és Elie, a BEMY együttes tagjai kísérik el útjukon. Mielőtt a nyertesek fellépnének Ed Sheeran varsói koncertje előtt, a Sziget Fesztivál 2018 egyik színpadján - az Európa Stage Presented by ibis zenei színpadján adnak elő egy kifejezetten erre az alkalomra komponált dalt. A "Get to Sziget" turnéjuk augusztus 1-jén indult el az ibis Gdańsk Stare Miasto szállodában akusztikus fellépéssel.

Az ibis szállodacsalád "Get to Sziget" néven meghirdetett versenye igazi megmérettetéssé vált. A versenyben önálló előadók vagy maximum három tagú zenekarok indulhattak 10 Kelet-Európai országból: Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából, Szlovéniából, Romániából, Bulgáriából, Macedóniából, Magyarországról, Litvániából valamint Lettországból. A résztvevőknek legfontosabb feladatként egy rövidfilmmel kellett meggyőznie a szavazókat arról, hogy éppen ők érdemlik leginkább meg azt, hogy nyári turnéra vigye őket az ibis hotelcsalád. A szavazók és a zsűri a cseh Lucie és Kacka, valamint a magyar Kende videóit találták a legjobbaknak.

De nem csak a színpadról fog hömpölyögni a zene, hanem elkíséri őket az egész útjukon. Hiszen a turnén egy dedikált dalt fognak a komponálni Mattia-val és Elie-vel a BEMY-ből, és a szerzemény bemutatójára a 2018-as Sziget Fesztiválon, az Europe Stage Presented by ibis színpadon kerül majd sor. A dalhoz videoklip is készül a turnén átélt kalandokból. Zenéjükben indie rock és pop elemek keverednek - amelyek kiváló alapanyagok a felhőtlen szórakozáshoz, a gondtalan vakációs hangulathoz és felidézik a nyári zenei fesztiválok egyedülálló hangulatát.

 

 

(forrás: AccorHotels/Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek. Ön szerint ez elindíthatja a nyárra a beutazást?

Kiadónk társoldalai