hirdetés

World Travel Awards díjjal jutalmazták az InterContinentalt

A World Travel Awards™ díjat a turizmus iparágban tevékenykedő szakemberek és szervezetek ítélik oda azoknak a szállodáknak, illetve a szolgáltató iparban működő cégeknek, amelyek évről évre kiváló szolgáltatást nyújtanak.

hirdetés

Az InterContinental Budapest szálloda rendkívül büszke arra, hogy egy ilyen kaliberű és hatalmas presztízzsel bíró díjat tudott megnyerni az elmúlt 12 hónap teljesítménye alapján.

Claus Geisselmann, az InterContinental Budapest szálloda igazgatója így nyilatkozott:

„Mi az IHG-nál (InterContinental Hotels Group) őszintén hisszük, hogy üzleti sikereink fő mozgatórúgója a cég dolgozóinak elkötelezettsége – nekik köszönhetjük, hogy egy kiváló és sikerekben gazdag 12 hónapot tudunk magunk mögött. Az előző évben hatalmas munkát fektettünk abba, hogy elérjük céljainkat, és a magyar piacon mi legyünk a vezető üzleti szálloda.

Vezető üzleti szállodának lenni kivételes érzés, azonban ez hatalmas felelősséget is von maga után. Amikor arról beszélünk, hogy az InterContinental Budapest szálloda a 2014-es év vezető üzleti szállodája, akkor már a jövőre is gondolnunk kell. Filozófiánk szerint mindig többre kell törekednünk és nem maradhatunk meg egy azonos szinten. Évről évre jobbnak, versenyképesebbnek kell lennünk és mindent megtenni annak érdekében, hogy a legapróbb részletekben is fejlődést tudjunk mutatni vendégeinknek és tulajdonosainknak.

Küldetésünk, hogy a jövőben is kiváló szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek, továbbá folyamatosan megújuló és versenyképes hozzáállással érjük el kitűzött céljainkat.”

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai