hirdetés
hirdetés

600 új parkolóhely a Liszt Ferenc Repülőtéren

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén új, Holiday Lite elnevezésű parkoló épült, ami néhány száz méterre található a terminálépülettől.

hirdetés

Idén összesen 1000 férőhellyel bővültek a repülőtéri parkolók, ebből a legújabb 600 parkolóhelyet a Holiday Lite megnyitásával adta át a forgalomnak a Budapest Airport.

A Holiday Lite burkolata tömörített murva – kivéve az aszfaltozott gyalogos járdákat és a mozgássérült parkolóhelyeket.

Az új parkoló is rendelkezik minden szükséges szolgáltatással, így fizetőautomata és poggyászkocsi-kiadó is található benne.

Az utasok a legolcsóbb parkolót választva 10-12 perc sétával érik el a terminált. Az online foglalással akár 6 500 forintért is lehet 8 napig itt parkolni. 

Forrás:bud.hu
Forrás:bud.hu

A Holiday Lite megnyitásával változik a hagyományos Holiday parkoló belépési rendszere. A korábban már megszokott, Holiday Parkolóhoz vezető sorompók megmaradnak, a Holiday Parkolóhoz azonban újabb sorompón áthajtva lehet eljutni a bejáratnál kiadott parkolókártya használatával, a Holiday Lite parkolóhoz vezető úton keresztül.

A Budapest Airport parkolóinak kihasználtsága az online parkoló foglalási rendszer és az ezzel járó kedvezmények bevezetése óta növekedésnek indult, ezért is vált szükségessé a parkolók további bővítése.

Az új Holiday Lite idén a harmadik lépcső az autós férőhelyek bővítésében, miután a Holiday és Holiday Plus területét is kibővítették.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai