hirdetés
hirdetés

Busszal a kultúrába

Május 16-tól közvetlen összeköttetést indít a FlixBus Plovdivba, Európa Kulturális Fővárosába. Budapestről és Szegedről is minden nap indulnak éjszakai távolsági buszok Bulgária második legnagyobb városába.

hirdetés

A mobilitási cég 2018 márciusa óta biztosít átszállás nélküli összeköttetést három magyar városból Szófiába, most a hálózat tovább terjeszkedik egészen Plovdivig. 

„Plovdiv 2019-ben kiemelt turisztikai jelentőséggel bír. A FlixBus ajánlatát rugalmasan igazítjuk utasaink igényeihez, most is igyekszünk a város iránt megnövekedő érdeklődésre reagálni. Bízunk benne, hogy minél több magyar utazó fedezi majd fel Európa Kulturális Fővárosát zöld busszal.” – mondta el Arany László, regionális ügyvezető igazgató.

Európa Kulturális Fővárosa: 300 projekt 2019 végéig

Plovdiv 2019 végéig viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet, ennek keretében közel 300 projekt valósul meg Bulgáriában az év során.

Plovdiv mellett idén az olasz Matera is viseli a kulturális főváros címet. A település szintén része a FlixBus európai hálózatának, az Olaszországban már elérhető belföldi járatoknak köszönhetően több városból, így Bariból, Nápolyból, Salernóból és Pompeiből is egyszerűen meglátogatható.  

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai